Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras

Op voorraad

Leliegras

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras

Liriope muscari 'Ingwersen' ofwel Leliegras is een wintergroen siergras. De bloei van Liriope muscari 'Ingwersen' met licht violetkleurige bloemen valt in de periode augustus tot oktober. Dit Leliegras is geschikt als bodembedekker. Liriope muscari 'Ingwersen' staat graag op een halfbeschaduwde plek in de voorrand van een border. De bodem dient goed waterdoorlatend te zijn en voldoende voorzien van voedingstoffen. Het beste u voor het aanplanten, de aarde verrijken met potgrond. Dit zorgt voor goede start van de groei in uw tuin. Later kunt u Organische Meststoffen toevoegen aan het begin van het voorjaar. Dit zal ervoor zorgen dat dit Leliegras sterk en gezond blijft en de bloei zal dan rijkelijker zijn. Natuurlijk kunt u bij ons deze Organische Meststoffen aanschaffen in de webshop, we hebben deze in 1 en 3 liter verpakking.

Als u deze Liriope muscari 'Ingwersen' aanschaft in onze webshop, kunt u eenvoudig ons bestelproces doorlopen. Wij bieden u verschillende betaalmethoden, zodat er altijd een optie is die het beste bij u past. Nadat wij de bestelling bij ons binnenkrijgen, ontvangt u van ons orderbevestiging via uw email. Daarna zal het bestelde Leliegras binnen enkele werkdagen in goede conditie bij u in huis zijn. Wij garanderen u de beste kwaliteit, omdat wij al jarenlang samenwerken met de beste kwekers uit Nederland en Belgie. Daarnaast bieden wij u groeigarantie op Liriope muscari 'Ingwersen', dat wil zeggen dat wij gratis eventuele uitgevallen planten zullen vergoeden. Een goede service en kwaliteitsproduct is wat u van ons kunt verwachten.

Naast Liriope muscari 'Ingwersen' bieden wij ook andere varianten van Leliegras aan op onze webshop. Mocht u liever een Wit bloeiende Liriope in uw tuin willen, dan adviseren wij om de Liriope muscari Monroe White bij ons te bestellen. Daarnaast hebben we nog een aantal blauw bloeiende exemplaren voor u beschikbaar in onze webshop. Namelijk de Moneymaker en de Royal Purple.

Wilt u Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras 'Ingwersen' kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Leliegras bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Siergrassen. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras

Hoogte bij levering 5-30cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Augustus, September, Oktober
Bloeikleur Blauw, Paars
Standplaats Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
4.9 / 5 5 review(s)
 • 28-10-2022
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Mooie sterke plant.
 • 27-05-2022
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Vers plantje, hoe het verder gaat bepaald de natuur
 • 12-10-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Top goed geregeld
 • 22-08-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Mooi in border !
 • 28-01-2020
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Dit is prachtige najaarsbloeier, mooie planten en goede service.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99