Leliegras

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leliegras bij Het Groene Paradijs

U wilt eens een keer een andere soort gras in uw tuin hebben staan? Een soort gras met een iets ander uiterlijk dan het gras dat iedereen eigenlijk wel kent? Waarom kijkt u dan niet eens een keer in ons assortiment? Bij Het Groene Paradijs verkopen we namelijk meerdere verschillende soorten gras. Een van de meer opvallende soorten is het zogeheten leliegras. Het is ook bekend onder de Latijnse naam Liniope Muscari. Het is een zeer bijzonder gras dat een waardevolle aanvulling kan zijn voor uw tuin. De Latijnse naam vertaalt zich vrij naar 'op blauwe druifjes lijkend leliegras' en dat is niet eens zo'n hele gekke omschrijving.

Leliegrassen in uw tuin

Eigenlijk is leliegras helemaal geen echte soort gras. Het is een plant die er natuurlijk wel heel mooi bijstaat als u hem in de buurt van gras neerzet. Het is een plant met een zeer opvallend bloemdek, die ook heel duidelijk tot de leliefamilie behoort. De plant heeft lange, smalle bladeren en de hiervoor al benoemde druifachtige bloemetjes. Deze plant komt langzaam op gang. Hij bloeit namelijk pas in de zomer en herfst. Mooi hieraan is dan weer wel dat hij daarna de hele winter mooi groen blijft. Het is een echte schoonheid waar u niet heel veel omkijken naar heeft als ze in uw tuin staat. Leliegras is dan ook een mooie oplossing als u niet heel veel tijd heeft om aan plantverzorging te besteden.

Leliegras kopen bij Het Groene Paradijs

In de webshop van Het Groene Paradijs vindt u alle verschillende soorten planten overzichtelijk bij elkaar. We raden u aan om gewoon een keer rustig te bekijken welke planten u er het mooiste uit vindt zien. We geven u alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te maken voor een plantensoort die echt bij uw tuin past. Misschien eens een keer een plant die u nog nooit in uw tuin heeft neergezet? Of liever een prachtige bodembedekker of struik? Neem met al uw vragen gewoon even contact met ons op. We voorzien u graag van advies.