Portugese Laurierkers

4 producten

Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
349.99 369.99
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
469.99 499.99
Prunus lusitanica 'Angustifolia' ST100
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' ST100 Portugese Laurierkers
79.99 89.99

Online een Portugese laurierkers bestellen

Bent u op zoek naar een mooie laurier voor in de tuin? Deze mooie, elegante hagen zijn in vele tuinen in Nederland terug te vinden. Niet verwonderlijk, want een laurier is echt een aanwinst voor uw tuin. Een prachtige haag die er het hele jaar door mooi uit blijft zien. Er zijn meerdere verschillende haagbomen terug te vinden. Een van de meest bijzondere is waarschijnlijk toch wel de Portugese laurierkers. Een Portugese laurierkers kopen doet u heel eenvoudig online bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment een aantal prachtige planten voor u klaarstaan, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Wilt u een Portugese laurierkers kopen?

Online een Portugese laurierkers bestellen is heel eenvoudig te regelen bij Het Groene Paradijs. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u met deze haagboom allemaal heeft. De Portugese laurierkers valt op omdat hij, in tegenstelling tot de meeste andere laurieren, langzaam groeit. Let er daarbij wel op dat desondanks snoeien met enige regelmaat wel nodig is. Een Portugese laurierkers kan wel flink hoog worden, zeker als u er niet af en toe een stukje afhaalt. Deze laurierkers heeft ook wat meer liefde en aandacht nodig dan de meeste andere laurieren. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u hier advies over wilt hebben.

Meer weten over de Portugese laurierkers?

Een Portugese laurierkers doet u eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Als u bij ons een bestelling maakt, dan leveren we u deze direct bij onze kwekerij vandaan. Verser kan het dan ook niet! We bezorgen uw bestelling wanneer u maar wilt, u heeft ook de mogelijkheid om deze bij ons op te komen halen. We willen hierbij wel vermelden dat we geen showroom hebben.