25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm

Op voorraad

25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van 25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm

25 x Prunus lusitanica Angustifolia ofwel Portugese Laurier. Dit pakket bevat 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met kluit, haagplanten met kluit zijn leverbaar van circa medio oktober tm maart.

De Portugese Laurierhaag wordt ongeveer 250cm hoog. Deze haagplant kan in zon en schaduw staan. In principe doet hij het goed op alle grondsoorten, zorg er wel voor de u in het voorjaar de grond rond de wortels goed bemest met Organische meststoffen. Op deze wijze bent u verzekerd van een gezonde en sterke haagplant, jaar in en jaar uit.

De Prunus lusitanca 'Angustifolia' is een groenblijvende haagplant. Kijk uit met dieren en kinderen, want het blad van de Prunus is giftig. De Portugese Laurierhaag groeit dicht en compact, en geeft een sierlijke afscheiding in uw tuin. 

Voor het aanplanten adviseren wij het gebruik van turf. Dit kunt u tijdens het planten door de grond mengen of na de aanplant een laag rond/onder de plant strooien. Dit verbetert de bodemstructuur, maakt de bodem zuurder en zorgt ervoor dat de bodem meer vocht vasthoudt. Hierdoor zal deze plant het helemaal naar zijn zin hebben in uw tuin!

Wilt u 25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurier kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Portugese Laurier bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over 25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm

Hoogte bij levering 80-100cm
Hoogte volwassen plant 250cm
Bloeiperiode Mei
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies oktober t/m maart
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99