Altheastruik

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het toepassen van de Altheastruik is een gemakkelijke manier om een ​​tropische flair aan je tuin te geven. Als u weet hoe u de Altheastruik moet verzorgen, wordt u beloond met vele jaren prachtige bloemen. Laten we eens kijken naar enkele tips voor het verzorgen van de Altheastruik.

Veel mensen die een Altheastruik kopen, kiezen ervoor om deze in een planten bak te plaatsen. Hierdoor kunnen ze de Altheastruik naar ideale locaties verplaatsen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Voorzie de planten van minimaal zes uur zonlicht, zeker als je die mooie bloemen wilt zien. Hoewel warme, vochtige omstandigheden ideaal zijn voor tropische Altheastruiken, wil je misschien een beetje schaduw in de namiddag bieden als het te heet is. Nogmaals, plantenbakken maken dit gemakkelijk om te doen. De Altheastruik geeft de voorkeur aan een juiste pasvorm wanneer ze in een plantenbak groeien. Dit betekent dat ze licht wortelgebonden moeten zijn in de pot en als je besluit om te verpotten, geef de Altheastruik dan maar een klein beetje meer ruimte.

Zorg er altijd voor dat uw groeiende Altheastruik een uitstekende drainage heeft. Wanneer u voor een Altheastruik zorgt, moet u onthouden dat Hibiscus het beste bloeit bij temperaturen tussen 16 tot 32 C en geen temperaturen onder 0 C verdraagt. In de zomer kan je Altheastruik naar buiten, maar zodra het weer bijna vriest, is het tijd om je hibiscus naar binnen te halen. Als de Altheastruik in de bloeifase is, hebben ze grote hoeveelheden water nodig. Je Altheastruik heeft bij warm weer dagelijks water nodig. Maar als het weer eenmaal afkoelt, heeft uw Altheastruik veel minder water nodig, en te veel water kan hem doden. Geef uw Altheastruik in de winter alleen water als de grond droog aanvoelt.