Druifheide

6 producten

Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide
actie
Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide Druifheide 'Zeblid'
6.66 8.99
Bekijk product
Leucothoe 'Red Lips' - Druifheide
actie
Leucothoe 'Red Lips' - Druifheide Druifheide
12.22 13.99
Bekijk product
Leucothoe walteri 'Rainbow' - Druifheide
actie
Leucothoe walteri 'Rainbow' - Druifheide Druifheide 'Rainbow'
8.99 10.99
Bekijk product
Leucothoe axillaris 'Curly Red' - Druifheide
actie
Leucothoe axillaris 'Curly Red' - Druifheide Druifheide 'Curly Red'
Niet op voorraad 11.69
Bekijk product
Leucothoe keiskei 'Royal Ruby' - Druifheide
actie
Leucothoe keiskei 'Royal Ruby' - Druifheide Druifheide 'Royal Ruby'
8.99 10.99
Bekijk product
Leucothoe 'Little Flames'- Druifheide
actie
Leucothoe 'Little Flames'- Druifheide Druifheide
12.22 13.99
Bekijk product

Wilt u online druifheide kopen?

U bent op zoek naar een plant voor in de tuin, die het hele jaar door mooi groen blijft en die zodoende echt een aanwinst is voor uw tuin? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan de mooiste planten voor u bij elkaar gezocht. Planten die er prachtig uitzien, maar die daarbij ook nog eens lang meegaan. Neem bijvoorbeeld de sierheester Druifheide. Dit is een plant die het perfect doet in een border, maar die u ook best op het balkon of terras neer kunt zetten. Hij blijft groen en heeft tijdens het seizoen mooi gekleurde blaadjes.

read-more-splitter

Druifheide bestellen bij Het Groene Paradijs

We vinden het belangrijk om onze klanten de mooiste planten te leveren die er te krijgen zijn. Vandaar ook dat wij alles in ons assortiment leveren vanuit onze eigen kwekerij. Zo kunnen wij garanderen dat onze planten in perfecte kwaliteit geleverd worden en dat ze helemaal vers zijn. Vandaar ook dat wij u een groeigarantie kunnen bieden bij elke plant die wij leveren. Meer weten over wat wij allemaal in het assortiment hebben staan? We hebben bij elke plant uitgebreide info voor u klaarstaan. U kunt natuurlijk ook meteen de druifheide kopen bij ons.

Vandaag nog druifheide bestellen?

Indien u meer wilt weten over wat er bij ons te krijgen is, of vragen heeft over een bepaalde plant en hoe deze het beste verzorgd kan worden, dan raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons. Het Groene Paradijs is een webshop waar kwaliteit voorop staat, maar waar we service ook zeer serieus nemen. Vandaar ook dat wij onze planten zelf bij u afleveren. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de planten onbeschadigd bij u aankomen. U komt de druifheide liever zelf bij ons ophalen? Ook dat is mogelijk. We zorgen er dan voor dat de druifheide die u gaat kopen bij ons gewoon voor u klaarstaat.