Hortensia Strong Annabelle

4 producten

Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia Ruby Annabelle PROVEN WINNER
13.99 15.99
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia 'Pink Annabelle'
13.99 15.99
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99

Strong Annabelle bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u op zoek bent naar een indrukwekkende bloem voor in de tuin, dan hebben wij bij Het Groene Paradijs de perfecte plant voor u klaarstaan. We hebben het dan over Strong Annabelle, een plant waar prachtige bloemen uit groeien. Dit zijn witte bollen die wel zo groot als een voetbal kunnen worden. Dit is dan ook een plant die het in elke tuin prachtig doet. De plant is winterhard en bloeit daarbij altijd op nieuw hout. Met andere woorden, een plant die met de juiste verzorging een flink aantal jaren mee kan gaan. Strong Annabelle kopen bij ons is heel eenvoudig en daarbij ook nog eens zeer voordelig. 

Strong Annabelle maakt indruk met zijn helderwitte bloemkleur

Hydrangea Strong Annabelle heeft mooie, gigantisch grote bloemballen tot meer dan 30cm. De sterke scheuten zijn goed vertakt en zijn geschikt als solitatair, beplanting in groepen en als haag! Zo'n haag trekt echt alle aandacht. De groei is prachtig compact met 1,20 meter hoogte en breedte. Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verzorgen. Naast zijn duurzaamheid maakt de bolhortensia Strong Annabelle ook indruk met zijn helderwitte bloemkleur, die van juni tot september te bewonderen is en aan het begin en aan het einde van de bloei fris limoengroen glinstert. Geplant op goed gedraineerde en humusgrond, gedijt de bossige groei bij voorkeur op zonnige, maar ook op semi-schaduwrijke locaties en is zeer winterhard.

Eenvoudig Strong Annabelle bestellen

Bij Het Groene Paradijs hebben we een ruim assortiment aan de mooiste planten, struiken, bomen en hagen voor u bij elkaar staan. Met Strong Annabelle, ook wel bekend onder de naam Hortensia Incrediball, haalt u de stevigste hortensia naar uw tuin die er te vinden is. Het is het beste om deze plant in de zon neer te zetten, maar halfschaduw vindt Annebelle ook prima. We vertellen u graag meer over de verzorging van deze plant. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons zodat wij u alles kunnen vertellen wat u maar over deze mooie plant wil weten.

Wilt u bij ons Strong Annabelle kopen?

Strong Annabelle kopen doet u het beste bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment prachtige planten klaarstaan die wij na afronden van uw bestelling snel uw kant op sturen. U kunt er ook voor kiezen om de tuinplanten bij ons op te komen halen. We hebben geen showroom, maar ophalen is wel altijd mogelijk. Doordat we geen showroom hebben is het voor ons wel mogelijk om de prijzen van onze planten lager te houden dan wat u betaalt bij vele andere webshops. Een extra reden zodoende om Strong Annabelle te bestellen bij Het Groene Paradijs.