Sneeuwbal hortensia

4 producten

Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia 'Pink Annabelle'
13.99 15.99
Hydrangea arborescens 'Sweet Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Sweet Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia Sweet Annabelle
13.99 15.99

Geniet van de prachtige Sneeuwbal Hortensia in uw tuin

De Sneeuwbal Hortensia oftewel de Annabelle of Bolhortensia, staat bekend om de prachtige witte bloemetjes die grote ronde bollen vormen. De Sneeuwbal Hortensia behoort tot de meeste populaire Hortensia en heeft een relatief lange bloeiperiode vanaf juli tot september. U geniet daarom de hele zomer van de prachtige bollen met bloemen. Zomers heeft u mooi witte bloemballen aan de plant, in de herfst verkleuren de bloemetjes in een citroengele kleur. Als struik is de Sneeuwbal Hortensia bovendien erg sterk. Dit moet ook wel, omdat de plant het zware gewicht van de soms vele bloembollen moet dragen. Een bloeiende Sneeuwbal Hortensia in de tuin heeft altijd een spectaculaire uitstraling.

Wilt u een Sneeuwbal Hortensia kopen?

Wilt u een Sneeuwbal Hortensia kopen? U heeft dan het voordeel dat de plant relatief onderhoudsvrij is. Het enige onderhoud die u noodgedwongen moet doen, is jaarlijks snoeien. Doe dit het liefste in het begin van de lente en dit mag grondig tot 20 tot 30 centimeter boven de grond. De plant zal vervolgens zonder moeite weer een hoogte bereiken tot maximaal 150 centimeter. Hoewel de Sneeuwbal Hortensia zeer goed winterhard is, is deze niet wintergroen. Juist daarom is het grondig snoeien in het voorjaar of eventueel in het late najaar aan te raden. Plaats de Sneeuwbal Hortensia op een zonnige plek of halfschaduw, dan komt de struik optimaal tot zijn recht.

Een Sneeuwbal Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u uw tuin aankleden met de prachtige witte bloembollen van de Sneeuwbal Hortensia? U kunt een Sneeuwbal Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs. Omdat wij een online tuincentrum zijn, kunt u online in onze webshop uw Sneeuwbal Hortensia bestellen. Daarnaast vindt u in de webshop tal van verschillende soorten Hortensia´s die u online kunt bestellen. U kiest voor levering van de Sneeuwbal Hortensia in een hoogte van 10 tot 30 centimeter of van 30 tot 40 centimeter. Uiteraard krijgt u de plant in een stevige verpakking geleverd.