Toscaanse jasmijn kant en klaar haag

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
14.44 18.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99

Een mooie afscheiding met een Toscaanse jasmijn kant en klaar haag

Als u een erfafscheiding van hout of beton niet mooi vindt om naar te kijken, dan kunt u kiezen voor een natuurlijke erfafscheiding. De bekendste vorm van een natuurlijk afscheiding, is de haag. Een haag kan uit verschillende soorten planten, struiken of bomen bestaan. U kunt u eigen eisen hebben aan een haag. Wilt u een haag voor niet alleen een mooie groene erfafscheiding, maar ook een bloeiende afscheiding? Kies dan voor een Toscaanse jasmijn kant en klaar haag. Als klimplant is de Toscaanse jasmijn een uitstekende plant om voor een kant en klaar haag te gebruiken.

Voordelen van een Toscaanse jasmijn kant en klaar haag kopen

Het voordeel van een Toscaanse jasmijn kant en klaar haag kopen, is dat u altijd mooi blijvende haag heeft. De Toscaanse jasmijn bloeit tijdens de hele zomer, vanaf juni t/m september. Uw haag ziet er de hele zomer vrolijk uit. De bloemkleur hangt af van het soort Toscaanse jasmijn. Dit kunnen witte, roze of gele bloemetjes zijn. Bovendien komt er een heerlijke geur af van de bloemetjes. In de winter blijft de haag dicht, doordat de meeste soorten van de Toscaanse jasmijn groenblijvend zijn. Hierdoor vallen er ´s winters geen gaten in de haag. Let er wel op dat sommige soorten bescherming nodig hebben tegen de vorst.

Een Toscaanse jasmijn kant en klaar haag bestellen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u een natuurlijke erfafscheiding wilt plaatsen, dan is een haag van Toscaanse jasmijn hier het beste alternatief voor. Hierdoor geniet u in de zomer van een kleurig bloeiende haag en in de winter is de haag altijd groen. Een Toscaanse jasmijn kant en klaar haag bestellen kan heel gemakkelijk en snel in de webshop van Het Groene Paradijs. Als online tuincentrum, kunt u voor al uw planten en struiken bij ons terecht en uw bestelling wordt netjes en goed verpakt bij u thuis afgeleverd.