Trachelospermum 'Winter Ruby' - Toscaanse Jasmijn

Niet op voorraad

Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn

Omschrijving van Trachelospermum 'Winter Ruby' - Toscaanse Jasmijn

De Trachelospermum 'Winter Ruby' of ook wel de Toscaanse Jasmijn 'Winter Ruby' genoemd is een prachtige variant van de bekende Toscaanse Jasmijn. Deze variëteit loopt uit in het voorjaar met een mooi groen blad dat in de loop van het jaar verkleurd naar koraalrood. Ook in de winter blijft het blad aan de plant zitten. De Toscaanse Jasmijn 'Winter Ruby' bloeit van mei t/m september met veel witte geurende bloemetjes en geeft de voorkeur aan een zonnige standplaats. De winterhardheid van deze plant is goed, tot -15 graden kan deze Toscaanse Jasmijn prima aan, mits de plant wel beschut staat. Een koude wind is voor deze plant funest. Snoeien van de Toscaanse Jasmijn 'Winter Ruby' doet u het beste in het voorjaar na de vorstperiode. Wilt u de Toscaanse Jasmijn 'Winter Ruby' gebruiken als bedekking voor bijvoorbeeld een schutting, adviseren wij om 4 planten per strekkende meter aan te planten voor het mooiste resultaat.


Wilt u Trachelospermum 'Winter Ruby' - Toscaanse Jasmijn 'Winter Ruby' kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Toscaanse Jasmijn bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Klimplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Trachelospermum 'Winter Ruby' - Toscaanse Jasmijn

Hoogte bij levering 10-30cm
Hoogte volwassen plant 250cm
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli, Augustus, September
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig
Bladkleur Rood, Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 4
Aantal per strekkende meter 4
Snoeiadvies Na de bloei terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99