Goedkope Tuinplanten

8 producten

Festuca gautieri - Berenvel
actie
Festuca gautieri - Berenvel Berenvel
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras
actie
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras Blauw Schapengras
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras
Vinca minor - Maagdenpalm
actie
Vinca minor - Maagdenpalm Maagdenpalm
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei
actie
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei

Goedkope tuinplanten kopen

Bent u op zoek naar mooie en goedkope tuinplanten voor in uw tuin? Er zijn in Nederland heel wat tuincentra te vinden waar u mooie planten kunt kopen. Vaak is het echter zo dat er voor die planten wel flink betaald moet worden, waar nog eens bij komt dat het ook een heel goed is om die planten mee naar huis te krijgen. Het is dan goed om eens een kijkje te nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben een webshop voor u klaargezet waar u eenvoudig goedkope tuinplanten kunt kopen. Goedkope planten voor buiten die er niet alleen maar mooi uitzien, maar waar ook nog eens een heel vriendelijk prijskaartje aan hangt.

 

Goedkope tuinplanten bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u denkt aan een webshop waar u goedkope tuinplanten kunt kopen, dan vermoedt u wellicht dat deze planten dan van mindere kwaliteit zijn. Niks is minder waar. We hebben prachtige planten in ons assortiment staan die met de grootst mogelijke zorg voor u worden verzorgd en geleverd. Wij kunnen onze prijzen lager houden doordat we geen duur tuincentrum hoeven te onderhouden en ook geen kostbare showroom hebben. Wij richten ons puur en alleen maar op het kweken van die mooie planten voor buiten, alsmede het tuinplanten verkopen. We houden dan ook nog eens tijd over om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo goed mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Meer weten over onze goedkope planten voor buiten?

Goedkope tuinplanten bestellen is heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We hebben de mooiste planten overzichtelijk voor u bij elkaar staan. U vindt hier ook de nodige informatie over de planten die u gaat kopen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde plant in ons assortiment. We kunnen u daarbij ook advies geven over het aanplanten en verzorgen van de door u gekochte producten. Goedkope tuinplanten bestellen? U zit dan helemaal goed bij Het Groene Paradijs!