Polystichum

7 producten

Polystichum setiferum 'Dahlem'- Zachte Naaldvaren
actie
Polystichum setiferum 'Dahlem'- Zachte Naaldvaren Zachte Naaldvaren 'Dahlem'
Polystichum setiferum 'Congestum' - Zachte Naaldvaren
actie
Polystichum setiferum 'Congestum' - Zachte Naaldvaren Zachte Naaldvaren 'Congestum'
Polystichum polyblepharum - Glansschildvaren
actie
Polystichum polyblepharum - Glansschildvaren Glansschildvaren
Polystichum setiferum 'Proliferum' - Naaldvaren
actie
Polystichum setiferum 'Proliferum' - Naaldvaren Zachte Naaldvaren
Polystichum setiferum 'Plumosum' - Zachte Naaldvaren
actie
Polystichum setiferum 'Plumosum' - Zachte Naaldvaren Zachte Naaldvaren
Polystichum setiferum 'Herrenhausen' - Naaldvaren
actie
Polystichum setiferum 'Herrenhausen' - Naaldvaren Zachte Naaldvaren
Polystichum setiferum - Naaldvaren
actie
Polystichum setiferum - Naaldvaren Zachte Naaldvaren

Polystichum voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie varen voor in uw tuin? Dit zijn planten die een belangrijke functie in uw tuin kunnen hebben. Ze zien er namelijk niet alleen maar mooi uit, maar kunnen ook prima dienen als afscheiders. Neem bijvoorbeeld Polystichum. De naam zegt u waarschijnlijk niet meteen iets, maar dat komt nog wel als wij deze naar het Nederlands vertalen. Polystichum is namelijk ook wel bekend als Naaldvaren. Dit is een soort varen waar wel honderden variaties van te krijgen zijn. Deze vindt u niet allemaal bij Het Groene Paradijs, maar de uitvoeringen die het meest geschikt zijn voor in uw tuin natuurlijk wel!

Eenvoudig een polystichum kopen

Het is belangrijk om altijd even goed de tijd te nemen als u iets nieuws aan uw tuin toe wilt voegen. We raden u dan aan om zeker eens bij onze varens te kijken. Dit zijn prachtige planten die weinig verzorging nodig hebben, maar die wel het hele jaar door er prachtig uit kunnen zien. Het is belangrijk om dan de keuze te maken voor de varen die u het meeste aanstaat. Polystichum is een populaire soort varen die in heel wat tuinen in Nederland terug te vinden is. Polystichum bestellen is bij ons heel eenvoudig. Daar komt bij dat uw nieuwe varen dan ook nog eens snel bij u wordt afgeleverd.

Wilt u een polystichum kopen bij Het Groene Paradijs

Als u de polystichum wilt bestellen in onze webshop, dan zult u merken dat dit heel simpel is. We hebben alle tuinplanten overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u niet lang hoeft te zoeken naar die mooie varen. Als u de polystichum bij ons heeft gekocht, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Alle planten die wij verkopen komen vers bij de kweker vandaan. Gewoon even een plekje zoeken in de tuin en de plant neerzetten. U kunt dan snel gaan genieten van de pracht en praal van de polystichum.