Winterharde struiken

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Winterharde struiken

U kunt bij ons terecht voor de beste winterharde struiken. Winterharde struiken bestellen kan bij ons altijd. U kunt 24 uur per dag winterharde struiken kopen. De meeste van onze struiken zijn winterhard. Niet alle struiken kunnen echter de winter goed doorstaan. Sommige struiken kunnen wel tegen milde winters maar hebben bij strenge vorst toch wat extra bescherming nodig. De meeste bloeiende en bladverliezende struiken zijn echter wel winterhard en opgewassen tegen ons Nederlandse klimaat.

Meerdere soorten winterharde struiken

Omdat deze winterharde struiken geliefd zijn zorgen wij ervoor dat we altijd een goed gevuld assortiment hebben. Er bestaan ook winterharde struiken die zelfs in de winter kunnen bloeien. We hebben genoeg om uit te kiezen. De rododendron is een voorbeeld van een bloeiende, winterharde struik. Hij kan twee meter hoog worden en in de breedte ook groeien. De hulst is een andere bekende winterharde struik. De bladeren hebben scherpe randen en in de herfst verschijnen er rode bessen en in de zomer witte bloemetjes.

Gezellig en kleurrijk

In de donkere wintermaanden wilt u toch nog een klein beetje overdag kunnen genieten. Sneeuwbal, de naam zegt het al, is de perfecte plant om uw tuin sfeervol te maken. Deze plant kenmerkt zich door een donkergroen blad en in de winter verschijnen er roze knopjes, die uitbloeien tot witte bloemetjes. Na de bloei verschijnen er donkere bessen. Deze plant maakt een continu proces door die u elk seizoen weer kunt volgen. Vogels komen naar uw tuin in de winter, met mooi weer komen de vlinders. De glansmispel is een ander voorbeeld van een winterharde en ook een wintergroene struik. Deze struik hoeft u niet te snoeien, in mei en juni bloeien er prachtige witte bloemen. Tegen betaling van een vast tarief aan verzendkosten is de struik zo bij u thuis.