Bloeiende haag

6 producten

Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
Osmanthus burkwoodii - Schijnhulst
actie
Osmanthus burkwoodii - Schijnhulst Schijnhulst burkwoodii
11.11 13.99
Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
Cotinus coggygria 'Royal Purple' - Pruikenboom
actie
Cotinus coggygria 'Royal Purple' - Pruikenboom Pruikenboom Royal Purple
17.99 19.99
Amelanchier lamarckii - Krentenboompje
actie
Amelanchier lamarckii - Krentenboompje Krentenboompje
14.99 17.99

Online een bloeiende haag kopen

Voor een mooie haag voor in de tuin bent u bij onze webshop, Het Groene Paradijs, altijd aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een bijzonder ruim assortiment aan mooie, sterke hagen voor u in de aanbieding, waarbij u er op mag rekenen dat wat wij u leveren van de hoogste kwaliteit is. We verkopen haagplanten in een groot aantal verschillende soorten en maten. Neem bijvoorbeeld een bloeiende haag. Dit is een haag waar mooie bloemetjes in groeien. Het is een haag die het goed doet in elke tuin, waarbij u natuurlijk wel even rekening moet houden met de ruimte die u heeft. Wij zorgen er dan voor dat u onze mooie, bloeiende haag snel in huis heeft, zodat u uw tuin straks nog mooier kunt gaan maken.

Wilt u een bloeiende haag bestellen?

De bloeiende haag is een mooie aanvulling voor uw tuin en is ook in heel wat tuinen in Nederland terug te vinden. Dat is ook niet verwonderlijk, want met een haag kunt u een mooie afscheiding maken in uw tuin. Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat wij allemaal voor verschillende soorten hagen verkopen. De prunus rotundifolia is een echte aanwinst voor uw tuin. Deze is namelijk makkelijk in het onderhoud en het hele jaar door de perfecte afrastering. Wilt u de bloeiende haag bestellen bij ons? Dan krijgt u deze geleverd op het moment dat u het beste uitkomt. U kunt hem dan meteen planten en ervan gaan genieten!

Vandaag nog een bloeiende haag bestellen bij Het Groene Paradijs

Indien u een bloeiende haag wilt kopen bij ons, dan raden wij u aan om even de tijd te nemen om de juiste haag te kiezen. Deze is namelijk met bloemetjes en bladeren in verschillende kleuren te verkrijgen. Als u uw bestelling heeft afgerond zorgen wij er voor dat de plant helemaal veilig bij u wordt afgeleverd. U kunt deze dan meteen plaatsen op de plek die u voor de plant in gedachten had. Als u bij ons bestelt, dan komt deze direct bij onze kwekerij vandaan. Met andere woorden, een plant die helemaal vers is en die daarbij ook nog eens wordt geleverd met onze groeigarantie. Als u een mooie bloeiende haag gaat kopen, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u hier lange tijd van gaat genieten.