Lage Haag

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een lage haag bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u bezig met het plannen van uw tuin en wilt u hier graag een mooie haag omheen zetten? U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om een haag te maken die uw tuin aan de buitenwereld onttrekt, maar u kunt ook kiezen voor een lage haag. U heeft uw tuin dan wel mooi afgebakend, maar kunt deze tuin wel nog delen met de mensen die langslopen. Ook heeft u dan zelf nog zicht op wat er buiten uw tuin gebeurt. We raden u aan om eens in het assortiment van Het Groene Paradijs te kijken als u een lage haag wilt kopen. We hebben een ruim aanbod aan verschillende haagplanten voor u klaarstaan.

Eenvoudig een lage haag bestellen

We hebben meerdere planten klaarstaan die het prima doen in een lage haag. Over het algemeen zijn deze planten winterhard, wat inhoudt dat ze in de winter groen blijven en geen bladeren of takken verliezen. Een ander kenmerk van haagplanten is dat ze goed te snoeien zijn. Dit is natuurlijk ook belangrijk als u er voor wilt zorgen dat de planten mooi op elkaar aansluiten. U kunt de hoeveelheid bij ons bestellen die u wenst. Of u nu een lange haag wil hebben die helemaal om uw huis en tuin heen loopt, of een stukje haag om een bepaald deel van uw tuin af te bakenen, wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft.

Vandaag nog een lage haag kopen

Een lage haag kopen is bij ons veilig en snel te regelen. Kies de haagplanten die u wilt gebruiken en wij zorgen ervoor dat deze uw kant op worden gestuurd. We leveren alles dat wij verkopen regelrecht bij onze kweker vandaan. Zo zijn de planten helemaal vers en krijgt u hier bij ons ook nog een groeigarantie bij. Zo kunt u er op rekenen dat uw nieuwe haag er snel mooi bijstaat. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de planten die wij verkopen.