Berberis media 'Red Jewel' - Zuurbes

Op voorraad

Zuurbes

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Berberis media 'Red Jewel' - Zuurbes

Berberis media 'Red Jewel' ook wel bekend als Zuurbes valt onder de groep heesters en is een vaste plant. De Berberis media 'Red Jewel' bloeit in april en mei met gele bloemen. Na deze bloeiperiode vormen de blauwe bessen. Berberis media 'Red Jewel' geeft lange tijd van het jaar kleur aan uw tuin. In het voorjaar heeft het blad een paarsrode kleur, in de zomer kleuren de bladeren groen om vervolgens in de herfst naar rood te verkleuren.

 

De plant geeft de voorkeur aan een zonnige tot half beschaduwde standplaats in een goed gedraineerde bodem. De volwassen hoogte van de plant is zo'n 100 centimeter. De Zuurbes is goed winterhard en verliest in de winter zijn blad. In het voorjaar, na de vorstperiode kan de plant gesnoeid worden. Aan te raden is om hierbij handschoenen te dragen in verband met de doorns op de bast en takken van de plant.

 

Wilt u Berberis media 'Red Jewel' ofwel Zuurbes kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Zuurbes bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Berberis media 'Red Jewel' - Zuurbes

Hoogte bij levering 10-40cm
Hoogte volwassen plant 100cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Geel
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Rood, Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 1
Aantal per strekkende meter 1
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99