Lavendel standplaats

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is de beste standplaats voor lavendel?

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin en heeft u hierbij uw oog laten vallen op lavendel? Dan raden wij u aan om eens bij Het Groene Paradijs te komen shoppen. Wij hebben namelijk de mooiste soorten lavendel voor u bij elkaar gezet. Lavendel is een echte aanwinst voor uw tuin, maar u moet de lavendel wel een standplaats geven waar deze plant zich het prettigst bij voelt. Voor informatie en advies hierover kunt u altijd bij ons terecht. We helpen onze klanten graag om het beste uit hun planten, struiken en bomen naar boven te halen!

Lavendel een perfecte standplaats geven

Wat is nu de beste standplaats voor lavendel? Lavendel is een plant die ervan houdt om in de zon te staan. Zorg er dan ook dat de standplaats van lavendel in uw tuin of op uw balkon een plek is waar het zonnetje regelmatig zichzelf laat zien. Daarbij vindt een lavendel plant het ook prettig om in grond te staan die goed doorlatend is en daarbij ook licht voedzaam. Zorg ervoor dat de lavendel genoeg ruimte heeft. Het is een plant die tussen de 40 en 80 centimeter hoog wordt. De verschillende soorten lavendel hebben dan nog zo hun eigen voorkeuren, maar daar kunt u altijd meer over lezen op onze website.

De beste standplaats van lavendel

Bij Het Groene Paradijs weten we alles van planten en hoe deze het beste verzorgd kunnen worden. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen om uw vragen over onze planten aan ons te stellen. We verkopen meerdere soorten lavendel, neem deze eens rustig door om te zien welke u het beste bij uw tuin vindt passen. U rondt daarna uw bestelling eenvoudig bij ons af, wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe planten zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd.