Red robin boom

3 producten

Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel Glansmispel 'Red Robin'
Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel Glansmispel Little Red Robin
Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel Glansmispel Red Robin op Stam
59.99 69.99

Een red robin boom bestellen

Soms is aan een naam van een plant gelijk al af te lezen wat het meest belangrijke karakteristiek is. Zo ook bij de red robin boom. Dit is namelijk een plant die er prachtig uitziet, met een schitterende rode kleur, waarbij u er ook op kunt rekenen dat deze plant het in uw tuin goed gaat doen. Als u de plant koopt zult u in eerste instantie misschien afvragen waar de rode kleur dan wel is. Als u de plant echter gaat snoeien, dan komt de rode kleur bij de jonge twijgjes vanzelf naar voren. Dat ziet er prachtig uit en zorgt voor een mooi effect in uw tuin! Een red robin boom bestellen doet u eenvoudig en veilig bij Het Groene Paradijs.

Wilt u een red robin boom kopen?

De red robin boom is een van de meest populaire haagplanten in onze webshop. Dat is ook niet verwonderlijk, want deze boom ziet er namelijk prachtig uit. We raden u dan ook aan om gewoon even op onze website te kijken bij de uitgebreide informatie die wij over deze haagplant voor u klaar hebben staan. Hier leest u onder andere dat de plant ook in de winter mooi blijft. Het is een haagplant die u goed kunt gebruiken om een haag mee te maken, maar die ook in zijn eentje prachtig staat in de tuin. We leveren u deze prachtige haagplant vers bij onze kweker vandaan. Zo kunt u er op rekenen dat de plant er prachtig uit gaat zien in uw tuin.

Meer weten over de red robin boom?

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over de red robin boom. We staan klaar om alle vragen die u hier maar over kunt hebben te beantwoorden. Als u de keuze heeft gemaakt om een red robin boom bij ons te kopen, dan zorgen wij ervoor dat de plant snel bij u wordt afgeleverd. We geven u daarbij altijd onze groeigarantie. Bij Het Groene Paradijs houden we van alles wat groeit en bloeit en we willen graag dat onze klanten hier ook optimaal van kunnen gaan genieten.