Snelgroeiende haag

5 producten

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
Prunus laurocerasus 'Caucasica' - Laurierkers
actie
Prunus laurocerasus 'Caucasica' - Laurierkers Laurierkers of Laurierhaag
Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
Griselinia littoralis - Griselinia
actie
Griselinia littoralis - Griselinia Griselinia
Niet op voorraad 11.99

Een snelgroeiende haag voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in uw tuin? Een haag die er prachtig uitziet en die echt een aanwinst is voor uw tuin? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment aan prachtige planten voor u klaarstaan, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u echt iets bijzonders in huis haalt. Zo kunt u bij ons een snelgroeiende haag kopen, die in korte tijd flink kan groeien. Ideaal als u een nieuwe tuin heeft en graag wil dat deze snel wat opvulling en kleur laat zien. U kunt bij ons eenvoudig een snelgroeiende haag kopen, we zorgen er dan voor dat deze snel uw kant op wordt gestuurd.

Vandaag nog een snelgroeiende haag bestellen

We raden u aan om eens op uw gemak een kijkje te nemen in ons assortiment. We hebben hier meerdere verschillende hagen klaarstaan, waarvan een groot deel ook tot de snelgroeiende haagsoort behoort. Met een dergelijke snelgroeiende haag haalt u een plant naar uw tuin die in korte tijd flink wat centimeters groeit. Dit houdt wel in dat de plant ook goede verzorging nodig heeft. U zult hem regelmatig moeten snoeien om ervoor te zorgen dat hij ook weer niet te groot wordt. We geven u hier graag advies over indien u dit wenst. Bij Het Groene Paradijs hebben we allemaal groene vingers en zijn we gek op alles wat groeit en bloeit.

Een snelgroeiende haag kopen bij de specialist

Bij Het Groene Paradijs hebben we een eigen kwekerij waar we al onze planten, bomen, struiken en grassen voor u kweken. Als u dan ook bij ons een bestelling maakt, dan zult u zien dat u een plant krijgt geleverd die direct bij deze kwekerij vandaan komt. Zo heeft u een plant die helemaal vers is en die u meteen in uw tuin neer kunt zetten. Meer weten hierover, of heeft u andere vragen over de snelgroeiende haag waar u uw oog op heeft laten vallen? Neem dan gewoon even een kijkje bij de informatie die wij op onze site voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Een snelgroeiende haag bestellen doet u snel, zeker en veilig bij Het Groene Paradijs!