Winterharde planten

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winterharde planten die de strenge winters overleven

Winterharde planten kunnen tegen vorst en erge kou. U hoeft de plant niet naar binnen te halen of te beschermen met een hoes. De planten passen zich aan aan de temperatuur. De planten beschermen zichzelf door hun bladeren te laten vallen en zelf rust te nemen. Door de bladeren te laten vallen hebben ze geen tot nauwelijks water nodig. Planten verdampen vocht via hun bladeren maar als het koud is en vriest dan valt er geen water uit de grond te halen en sterven ze door een tekort aan vocht. Winterharde planten zijn ideaal. Winterharde planten kunt u kopen bij ons door de winterharde planten online te bestellen. We bieden een grote diversiteit.

Winterharde planten met kleur

We kunnen ons zo voorstellen dat u ook graag in de winter naar buiten kijkt en graag groen ziet. Daarom bieden we planten die groen blijven in de winter. Voorbeelden van winterharde groenblijvende planten zijn de buxus, cortaderia en bamboe. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor winterharde planten met bloemen. De camelia, de clemantis en de vinca zijn hier voorbeelden van.

Tot bloei komen in het voorjaar

In de lente komen de bloemen weer terug. De planten hebben de winter overleefd. Ook de bladverliezende planten sterven in het najaar boven de grond af en trekken zich terug onder de grond tijdens de wintermaanden. U kunt kiezen voor wintervaste planten op het balkon, in uw tuin, op het terras of een andere geschikte plek. We bieden u vele keuzes zo ook opvallende en kleurrijke grassoorten die de hele winter de tuin in een ander perspectief zetten. Bemesting zorgt voor extra bescherming tegen de vorst. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en geef in elk seizoen van het jaar kleur aan uw tuin.