Overige haagplanten

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Carpinus betulus
    Carpinus betulus
    Geen review beschikbaar
    Vanaf € 0,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een winterharde haagplant koopt u voordelig bij het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een haagplant om een mooie, natuurlijke tuinafscheiding te creëren? Dan bent u bij het Groene Paradijs aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft een ruim assortiment haagplanten die wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Welke haagplant kiest u?

Bij het Groene Paradijs kunt u kiezen uit verschillende haagplanten. Zo verkopen wij laurierhagen, bamboehagen, taxushagen, buxushagen, beukenhagen en conifeerhagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Fargesia Black Pearl, een niet-woekerende bamboe waarmee u een zeer bijzondere haag kunt creëren? Of past de sierlijke Portugese Laurierhaag – de Prunus Lusitanica Angustifolia – beter bij uw tuin? Welke plant u kiest voor uw haag is afhankelijk van uw voorkeuren en de plaats waar de haag geplant wordt. Wij geven u graag advies over de beste keuze voor uw tuin.

Een conifeerhaag planten

De conifeer is een zeer populaire plant om een haag mee aan te leggen. Bij het Groene Paradijs kunt u de Thuja Occidentalis Brabant, een sterke haagplant bestellen. Dit is een winterharde conifeer die ook in de winter een groene kleur behoudt. Om een haag te creëren van deze conifeer, dient deze wel twee maal per jaar gesnoeid te worden. U kunt de Thuja Occidentalis Brabant bij ons bestellen in boxen van 25 planten, dit is voldoen om een coniferenhaag van 10 strekkende meter aan te leggen in uw tuin.

Haagplanten online bestellen

Een nieuwe haagplant kopen is bij ons heel eenvoudig. Het Groene Paradijs biedt u de mogelijkheid om uw bamboehaag, laurierhaag of andere haag uit ons brede assortiment online te bestellen via de webshop. De koeriersdienst brengt uw nieuwe planten veilig bij u thuis. Wilt u de planten liever zelf ophalen? Het is ook mogelijk om uw haagplant bij ons op te halen in Gilze. U kunt tijdens het bestelproces kiezen tussen thuisbezorging en afhalen.