Taxus

5 producten

Taxus baccata Taxus baccata Venijnboom in Pot
Taxus baccata Bolvorm Taxus baccata Bolvorm Venijnboom Bolvorm
Taxus baccata 'Repandens' Taxus baccata 'Repandens' Venijnboom
Taxus baccata 'Summergold'
actie
Taxus baccata 'Summergold' Venijnboom
12.99 15.99
Pokon beuken en hagen voeding 2,5 kg inhoud Pokon beuken en hagen voeding 2,5 kg inhoud
Niet op voorraad

Een mooie taxus in uw tuin

Bent u op zoek naar een nieuw element voor uw tuin, waarmee u daadwerkelijk iets bijzonders toevoegt? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een taxus te kopen bij Het Groene Paradijs. De taxus is een prachtige plant die tot het geslacht van de coniferen behoort. Deze bomen of struiken groeien vrij traag, maar blijven over het algemeen wel zeer lang leven. Wilt u een taxus bestellen bij een webshop waar u er op kunt rekenen dat deze in topkwaliteit bij u worden afgeleverd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren al onze planten namelijk direct van de kweker.

resistente en krachtige plant

Taxus is wintergroen, maatvast en knipbaar met zachte naalden, een roodbruine schors en bloeien van maart tot april. Hij groeit ongeveer 20 cm per jaar en dus relatief langzaam in vergelijking met andere groenblijvende haagplanten. Dit heeft als voordeel dat het uitgroeit tot de resistente en krachtige plant die het is. Taxus is er in verschillende soorten en maten en is veelzijdig. Naast de klassieke beplanting als haag met Taxus baccata zijn kleine taxus zeer geschikt voor randen of als bodembedekkers.

Een taxus bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u een tuin heeft die u wel eens een make-over wilt geven, dan is het goed om eens in ons assortiment te komen kijken. De taxus is dan een prachtige toevoeging aan uw tuin. Dit is namelijk een plant die er prachtig uitziet en die er ook echt staat, als u deze in uw tuin neerzet. Gaat u een taxus kopen bij ons, dan kunt u er op rekenen dat deze binnen vier dagen bij u wordt afgeleverd. We geven hierbij de garantie dat de plant ook daadwerkelijk gaat groeien. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.