40 x Taxus baccata - Taxushaag 40-80cm

Op voorraad

40 stuks Taxus Haagplanten met Kluit

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van 40 x Taxus baccata - Taxushaag 40-80cm

Als u fan bent van wintergroene haagplanten, dan is de Taxushaag wellicht iets voor uw tuin. Deze Taxus baccata heeft zijn sporen als haagplant al op vele plaatsen in Nederland achtergelaten. In elke straat zult de Taxushaag terug zien komen in vele tuinbeelden. Deze haagplant is wintergroen, zeer winterhard en gemakkelijk in onderhoud.

Als u in in periode eind oktober tot en met begin maart de Taxushaag aankoopt, bent u een stuk voordeliger uit. Dit komt omdat de Taxus baccata met wortelkluit vele malen goedkoper is dan wanneer u deze in pot aanschaft. Een ander voordeel is dat u nauwelijks de haagplanten van water hoeft te voorzien, omdat het veel regent in deze periode.

40 x Taxus baccata met kluit ofwel Taxushaag met hoogte 60-80cm. Voor het aanplanten adviseren wij het gebruik van turf. Dit kunt u tijdens het planten door de grond mengen of na de aanplant een laag rond/onder de plant strooien. Dit verbetert de bodemstructuur, maakt de bodem zuurder en zorgt ervoor dat de bodem meer vocht vasthoudt. Hierdoor zal deze plant het helemaal naar zijn zin hebben in uw tuin!

 

Wilt u 40 x Taxus baccata ofwel Taxushaag kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Taxushaag bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over 40 x Taxus baccata - Taxushaag 40-80cm

Hoogte bij levering 40-80cm
Hoogte volwassen plant 200cm
Bloeikleur Groen
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea
Potgrond DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99