Haagvormen

8 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
3.77 4.99
Bekijk product
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
8.88 9.99
Bekijk product
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
5.55 6.99
Bekijk product
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
7.17 8.99
Bekijk product
Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
7.77 9.99
Bekijk product
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - Kornoelje
actie
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - Kornoelje Kornoelje
7.99 9.99
Bekijk product

Een ruim aanbod aan haagvormen

Voor het ruimste aanbod aan mooie planten, hagen en heesters bent u bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben in ons ruime assortiment namelijk de mooiste haagplanten voor u in de aanbieding. Neem dan ook op uw gemak een kijkje in onze webshop om hier te bekijken wat wij allemaal verkopen. Zo vindt u bij ons onder andere een groot aantal verschillende haagvormen. Wilt u haagvormen kopen? Schroom dan niet om er de tijd voor te nemen om de juiste haag uit te kiezen. Of u nu kiest voor een groene, een bloeiende, een hoge of een iets bescheidener uitvoering, wij zorgen er altijd voor dat deze zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd.

read-more-splitter

De mooiste haagvormen bij elkaar

Haagvormen bestellen doet u heel eenvoudig in onze webshop. U kunt er bij ons op rekenen dat u een ruime keuze heeft als het op haagvormen aankomt. Een haag is een plant die prominent in uw tuin aanwezig is. Een plant die u perfect kunt gebruiken als afscheiding, maar ook als verschaffer van extra schaduw en privacy. Daar zult u in uw tuin toch ook wel van willen genieten! Maak u daarbij geen zorgen of de plant het in uw tuin goed gaat doen of niet. Wij bieden bij elke plant die we verkopen onze speciale groeigarantie. Zodoende weet u zeker dat die nieuwe haagvorm er straks prachtig bij zal staan.

De mooiste haagvormen bestellen

Haagvormen bestellen is bij ons altijd heel eenvoudig. Kijk om te beginnen in ons assortiment om te zien welke varianten wij allemaal verkopen. Kies de haagvorm die u het meeste aanspreekt en rondt dan uw bestelling af. Kies hierna het moment waarop wij langskomen om uw haagplanten bij u thuis af te leveren. Wij verkopen alles wat groeit en bloeit tegen zeer scherpe prijzen. Wij kunnen onze prijzen zo laag houden aangezien we geen showroom hebben. Alle informatie staat bij ons online, u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.