Hedera helix

6 producten

Hedera helix 'Goldchild' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldchild' - Klimop Klimop
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop Bonte Klimop Goldheart
Hedera helix Arborescens - Struikklimop
actie
Hedera helix Arborescens - Struikklimop Struikklimop
Hedera helix - Klimop
actie
Hedera helix - Klimop Klimop
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Hedera helix 'Woerner' - Klimop
actie
Hedera helix 'Woerner' - Klimop Klimop Woerner 10-40cm
Niet op voorraad 3.99

Een Hedera Helix voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie toevoeging voor aan uw tuin, waarmee u ervoor zorgt dat deze er nog mooier uit komt te zien? Dan raden wij u aan om eens bij Het Groene Paradijs te komen kijken. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal prachtige klimplanten, struiken en siergrassen staan, die in geen enkele tuin zouden misstaan. Neem bijvoorbeeld de Hedera Helix. Dit is een klimplant die wel beter bekend is onder de naam Klimop. U kent de plant dan ook waarschijnlijk wel. Het is een mooie plant waar u met de juiste verzorging heel veel plezier aan kunt beleven.

Wilt u Hedera Helix kopen?

Als u een Hedera Helix wilt bestellen in een webshop, dan nodigen wij u van harte uit om dat bij ons te komen doen. We hebben namelijk de mooiste planten en struiken bij elkaar staan, maar bieden u ook nog eens de beste service. Als u een klimop uit ons assortiment in uw tuin wilt hebben staan, dan rondt u eenvoudig uw bestelling af. We zorgen er dan voor dat uw klimop zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook even met ons mailen of bellen als u advies wilt hebben over de juiste plek om een klimop te planten, maar ook over de verzorging.

De Hedera Helix bestellen

Het is goed om mooie planten in uw tuin te hebben staan. U geniet dan nog meer van uw tuin en al het moois wat daar groeit of bloeit. Als u bij Het Groene Paradijs een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. De klimop komt dan direct bij onze kweker vandaan, zodat u er zeker van bent dat deze plant helemaal vers is. Alle planten die wij verkopen worden geleverd met groeigarantie. We willen er graag voor zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de prachtigste planten en struiken die er te krijgen zijn.