Pyracantha coccinea

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Pyracantha coccinea bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? We hebben bij Het Groene Paradijs de mooiste planten voor u bij elkaar staan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de verschillende heesters die wij in het assortiment voor u klaar hebben staan. Deze planten zijn ideaal voor in de tuin. Ze zien er mooi uit, maar kunnen ook prima worden gebruikt als afscheiding. Zo hebben wij in onze webshop onder andere de Pyracantha coccinea voor u klaarstaan. Dit is een plant die ook wel bekend staat onder de naam Vuurdoorn. De naam zegt het al, deze plant is vooral opvallend door de mooie, vuurrode kleur van de bessen die in het najaar groeien. Daarbij heeft de plant in mei en juni ook mooie, witte bloemetjes.

Wilt u een Pyracantha coccinea kopen

We hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende planten voor u klaarstaan in onze webshop. Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende artikelen die wij verkopen. Met een Pyracantha coccinea haalt u een plant naar uw tuin die zorgt voor een mooi, nieuw element. Een prachtige plant die het in elke tuin goed kan doen. Het is een plant die niet per se veel water nodig heeft, zolang de bodem waar de plant in staat maar wel waterdoorlatend is. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We geven u graag advies over alle planten die wij in het assortiment hebben staan.

Meer weten over onze planten?

Bij Het Groene Paradijs willen we er graag voor zorgen dat onze klanten helemaal tevreden zijn met wat ze bestellen. Zo leveren wij onze planten altijd direct van onze eigen kwekerij. Dit heeft als voordeel dat we weten wat voor kwaliteit we leveren, maar ook dat de planten die u geleverd krijgt helemaal vers zijn. We zorgen ervoor dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om de planten bij ons te komen afhalen. U heeft ze dan direct binnen en kunt gelijk beginnen met planten en genieten. Een Pyracantha coccinea bestellen in een betrouwbare webshop? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres.