Online haagplant kopen

9 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
Thuja occidentalis Brabant - Levensboom
actie
Thuja occidentalis Brabant - Levensboom Levensboom of Haagconifeer Brabant
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - Kornoelje
actie
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - Kornoelje Kornoelje

Wilt u online een haagplant kopen?

U heeft plannen met uw tuin? U wilt hier meer privacy hebben, of vindt het prettig om op meer plekken in de schaduw te kunnen zitten? Dan is een mooie haagplant een perfect idee. U heeft hierbij ook nog eens een zeer ruime keuze in onze webshop. We hebben namelijk een groot aantal verschillende haagplanten voor u klaarstaan. Kies of u een brede of smalle haag wilt hebben, of u gaat voor een hoge of een lage plant, en of de plant bladhoudend moet zijn of niet. Daarnaast heeft u nog meer verschillende opties als het aankomt op de keuze voor een haagplant. Online een haagplant kopen doet u na het maken van een keuze daarna heel eenvoudig en veilig.

Haagplanten online bestellen

Haagplanten online kopen is iets wat u bij Het Groene Paradijs eenvoudig regelt. Wij hebben een echte passie voor alles wat groeit en bloeit. Alles wat wij verkopen komt ook bij onze eigen kwekerij vandaan. Om precies te zijn, pas als u een bestelling bij ons maakt halen wij de betreffende plant uit de grond. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe plant helemaal vers is. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Het Groene Paradijs is een webshop zonder showroom. Alle informatie die u nodig heeft vindt u bij ons in de webshop.

Wilt u haagplanten online kopen?

Het is eenvoudig en veilig om bij ons haagplanten online te kopen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons ruime assortiment om te zien welke haagplant u het liefste in uw tuin zou willen planten. Stop deze haagplant in uw winkelwagentje en geef aan wanneer u wilt dat deze plant wordt bezorgd. Wij zorgen er dan voor dat de plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd, op een moment dat u zeker weet dat u thuis bent om de plant te ontvangen. U kunt dit tijdstip bij het afronden van uw bestelling eenvoudig aan ons doorgeven.