Kruiden planten

12 producten

Rosmarinus officinalis - Rozemarijn
actie
Rosmarinus officinalis - Rozemarijn Rozemarijn officinalis
Mentha piperita - Pepermunt
actie
Mentha piperita - Pepermunt Pepermunt Plant
Mentha spicata 'Maroccan' - Munt
actie
Mentha spicata 'Maroccan' - Munt Munt 'Maroccan'
Mentha Piperita  'Chocolate'
actie
Mentha Piperita 'Chocolate' Chocolademunt
Mentha rotundifolia 'Variegata'
actie
Mentha rotundifolia 'Variegata' Appelmunt
Thymus vulgaris
actie
Thymus vulgaris Echte Tijm
Thymus citriodorus
actie
Thymus citriodorus Citroentijm
Melissa officinalis
actie
Melissa officinalis Citroenmelisse
Allium schoenoprasum - Bieslook
actie
Allium schoenoprasum - Bieslook Bieslook
Valeriana officinalis
actie
Valeriana officinalis Echte Valeriaan
Levisticum officinalis
actie
Levisticum officinalis Maggiplant
Origanum vulgare 'Compactum' - Wilde Marjolein
actie
Origanum vulgare 'Compactum' - Wilde Marjolein Wilde Marjolein 'Compactum'

Kruiden en planten kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een online shop waar u de mooiste kruiden en planten kunt kopen? Dan bent u van harte welkom bij Het Groene Paradijs. We hebben in onze webshop namelijk een ruim assortiment aan prachtige tuinplanten en heerlijke kruiden voor u klaarstaan. Dit allemaal zo overzichtelijk mogelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen in ons assortiment, om hier inspiratie op te doen. Wellicht vindt u wel een tuinplant of kruid waar u helemaal niet aan had gedacht maar die toch prachtig in uw tuin past!

Online kruiden en planten bestellen

Kruiden en planten zijn de specialiteit van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment een mooie selectie aan de prachtigste producten voor in uw tuin. Deze kunt u op uw gemak online even komen bekijken. We hebben al dit moois niet in een showroom staan, wij zijn louter een webshop. Hierdoor kunnen wij wel onze prijzen zo laag mogelijk houden. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken. We zorgen er dan voor dat uw kruiden en planten netjes bij u worden afgeleverd en dat u niet zelf hoeft te slepen om alles zo goed mogelijk weer thuis te krijgen.

Bij Het Groene Paradijs kruiden en planten bestellen

We vinden het belangrijk om u de mooiste producten te kunnen bieden. We hebben een echte passie voor het kweken van planten en kruiden en delen deze passie graag met onze klanten. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen als u kruidenplanten of vaste planten wilt kopen bij ons, maar hier wel nog een aantal vragen over heeft. We helpen u dan ook door u advies te geven over de planten en kruiden die het het beste in uw tuin zullen doen.