Veronica longifolia Blauriesin - Ereprijs

Niet op voorraad

Lange Ereprijs

Omschrijving van Veronica longifolia Blauriesin - Ereprijs

Veronica longifolia Blauriesin ofwel Ereprijs Blauriesin groeit majestueus en kaarsrecht, de lange, weelderige bloemtrossen strekken zich naar boven uit. Met hun sterke blauwe bloemen zijn ze in de zomer een fantastische blikvanger in de tuin. Boven het bossige, diep donkergroene blad, de helderheid de bloemen van Veronica longifolia 'Blauriesin' is prachtig. De langbladige Ereprijs Blauriesin geldt als een adellijke dame onder de beste vaste planten. De plant is vitaal, robuust en biedt de tuinman veel creatieve ideeën om hem mooi te presenteren.

 

Deze prachtige variëteit dateert uit 1956. Haar groeigedrag is stevig rechtop en bossig en bereikt een hoogte van 60 tot 80 centimeter en een breedte van 30 tot 40 centimeter. Van juli tot augustus sieren de weelderige bloemen de tuin. De middelgrote, keelvormige individuele bloemen van Veronica longifolia 'Blauriesin' vormen dichte trossen die hoog boven het bossige gebladerte zwaaien. De langbladige ereprijs 'Blauriesin' wordt gekenmerkt door een overvloedige bloeivreugde.

 

Wilt u Veronica longifolia Blauriesin ofwel Lange Ereprijs kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Ereprijs bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Veronica longifolia Blauriesin - Ereprijs

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 50cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Blauw
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 4
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99