Vuurdoorn haag

4 producten

Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn Vuurdoorn 'Soleil d'Or'
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Orange Glow' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Orange Glow' - Vuurdoorn Vuurdoorn Orange Glow
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Cushion' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Cushion' - Vuurdoorn Vuurdoorn
6.66 7.99
Bekijk product

Een prachtige vuurdoorn haag kopen

Wordt het tijd voor eens wat nieuws in de tuin? Een prachtige haag die er het hele jaar door op zijn best uitziet? Dan raden wij u aan om vandaag nog een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment van Het Groene Paradijs. We verkopen een groot aantal verschillende hagen, waarbij we er voor zorgen dat deze snel bij u worden afgeleverd. Zo verkopen wij onder andere een vuurdoorn haag. Zoals de naam het al zegt is dit een haag met een vurig karakter. Met andere woorden: een echte kleurexplosie waarvan u zeker mag zijn dat dit een echte aanwinst is voor uw tuin!

read-more-splitter

Als haag een vuurdoorn kiezen

Er zijn meerdere soorten haag te krijgen in ons assortiment. Neem dan ook eens op uw gemak een kijkje in onze webshop om te zien welke haag u het meeste aanspreekt. Met een vuurdoorn haag kunt u er op rekenen dat u een prachtige aanvulling op al het moois in uw tuin heeft. Een vuurdoorn haag kopen bij ons? Wij kweken alle planten en struiken die wij verkopen zelf. Zo kunnen wij zeker zijn dat we u de hoogste kwaliteit leveren en mag u rekenen op een product dat er in uw tuin lang mooi uit zal zien. Een vuurdoorn haag is bij uitstek een haag die duurzaam is. Voor uw haag de vuurdoorn kiezen is dan ook een goede optie.

Bij Het Groene Paradijs een vuurdoorn haag kopen

We vinden het belangrijk om u de mooiste haag te bieden die er te vinden is. Een prachtige haag die er in de zomer en lente zeer vurig uitziet, waarbij hij in de koudere maanden er mooi groen uitziet. Een haag, met andere woorden, waar u het hele jaar door van mag gaan genieten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen over de vuurdoorn aan ons te stellen. Als u bij ons een vuurdoorn gaat kopen, dan leveren wij deze bij u af op het moment dat dit het beste uitkomt. U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe aanwinst zelf bij ons op te komen halen.