Welke lavendel kopen

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke lavendel wilt u bestellen?

Als het gaat om populaire planten voor in de tuin of op het balkon, dan is lavendel zeker in de bovenste regionen te vinden. We raden u dan ook aan om eens bij Het Groene Paradijs te komen kijken als u lavendel wilt kopen en planten. We hebben namelijk een groot aantal verschillende soorten lavendel in ons assortiment voor u klaarstaan. De vraag is dan natuurlijk: welke soort lavendel wilt u kopen? Neem gewoon even een kijkje om te zien welke soorten lavendel wij allemaal verkopen en bekijk zo welke soort u het beste in uw tuin vindt passen.

De mooiste soorten lavendel bij elkaar in onze webshop

We vinden het belangrijk om u de mooiste planten te verkopen die er te vinden zijn. Als u zich afvraagt welke lavendel u wilt bestellen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We kunnen dan samen met u bekijken welke soorten lavendel wij allemaal verkopen en wat u het mooiste in uw tuin vindt passen. De verschillende lavendel soorten die wij verkopen zijn allemaal perfect geschikt om in uw tuin te zetten. Ze hebben prachtige kleuren en worden door ons geleverd met een groeigarantie. We kweken al onze planten zelf en we kunnen u ervan verzekeren dat dit altijd door ons met liefde wordt gedaan.

Bekijken welke lavendel u bestellen kunt

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare, overzichtelijke webshop waar de mooiste planten, hagen, struiken en bomen bij elkaar staan. We hebben ook een showroom waar u de planten kunt komen bekijken, of ze kunt komen ophalen. Maar een bestelling online maken is natuurlijk wel zo makkelijk! We zorgen er dan voor dat de planten veilig en snel bij u worden afgeleverd. Welke lavendel u ook gaat kopen, het ook wordt sowieso een echte aanwinst voor uw tuin, waar u tijdens het bloeiseizoen optimaal van gaat genieten.