Rubus idaeus 'Malling Promise' - Framboos

Op voorraad

Rode Framboos Malling Promise

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Rubus idaeus 'Malling Promise' - Framboos

De Rubus idaeus 'Malling Promise' is een bladverliezende Zomerframboos die bloeit in april/mei met kleine roze bloemen. De rode vruchten aan de Rubus idaeus 'Malling Promise' zijn vanaf juli tot aan de vorst rijp om te plukken. De grote vruchten zijn lekker zacht en goed van smaak en aroma. Hij houdt van een zonnige standplaats. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten er aan zullen komen.

 

U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of klimrek. De Rubus idaeus 'Malling Promise' houdt van een humusrijke/normale grond. Dit ras houdt niet van natte voeten, maar wel van regelmatige vochtaanvoer. Op zandgrond is veel compost en een mulchlaag gewenst. Zomerframbozen dragen aan 2-jarig hout, in de herfst de jonge takken laten zitten, oude takken wegsnoeien.

 

Wilt u Rubus idaeus 'Malling Promise' ofwel Zomerframboos kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Frambozenstruik bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Fruitplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Rubus idaeus 'Malling Promise' - Framboos

Hoogte bij levering 40-80cm
Hoogte volwassen plant 150cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 4
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 18-03-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  De planten zijn in het beginstadium, dus kan er niet veel over zeggen. Ze staan in de grond en nu even afwachten hoe ze aanslaan en hoeveel vruchten ze gaan leveren.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99