Prunus laurocerasus

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een prunus laurocerasus bestellen bij Het Groene Paradijs

U zoekt een mooie haag voor in de tuin? Bij voorkeur een haag die het hele jaar door zijn mooie kleur behoudt? Dan hebben we bij Het Groene Paradijs hier de ideale plant voor klaarstaan. We verkopen bijvoorbeeld namelijk de Prunus laurocerasus. Deze haag, ook wel bekend onder de naam Leilaurier, is een echte aanwinst voor uw tuin, waarbij u er ook op mag rekenen dat dit echt een blijvende waarde is. Wilt u de Prunus laurocerasus aan uw tuin toevoegen? Neem dan eens een kijkje bij de productpagina in onze webshop. Een Prunus laurocerasus kopen is bij ons heel eenvoudig. We zorgen er voor dat uw nieuwe struik snel uw kant op wordt gestuurd.

Wat is een Prunus laurocerasus?

Een leilaurier is een groen blijvende leiboom, die ook het hele jaar door zijn bladeren behoudt. Het is daarbij een boom die snel groeit. Als u een aantal exemplaren van de Prunus laurocerasus bij elkaar plaatst in uw tuin, dan zult u merken dat er dan ook snel een dichte haag ontstaat. Zo hoeft u er het hele jaar door niet bang voor te zijn dat u inkijk heeft in uw tuin. Daarbij is het ook een laurier die mooie bloemen krijgt. Deze zult u te zien krijgen in de lente, als de leilaurier mooie, witte bloemetjes krijgt. Zo is het niet alleen een laurier die voor privacy zorgt, maar ook een die er prachtig uitziet.

De Prunus laurocerasus kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Prunus laurocerasus bestellen in onze webshop? We hebben het proces voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U kijkt gewoon even bij de productpagina en beslist hier hoeveel exemplaren van de Prunus laurocerasus u wilt bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling snel en veilig uw kant op wordt gestuurd. Wilt u meer weten over deze plant, of de Prunus laurocerasus meteen bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te stellen. We vertellen u dan alles over de plant en hoe u deze het beste kunt verzorgen.