Kruiden tuin planten

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste kruiden in de tuin planten

Bent u op zoek naar een webshop waar u de mooiste kruiden terug kunt vinden? Heerlijke kruiden die u zo in uw tuin kunt zetten, of deze er weer uit kunt halen op het moment dat u deze nodig heeft? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We hebben een groot aantal kruiden voor u bij elkaar staan, waar u heel eenvoudig een kijkje tussen kunt nemen. Zo vindt u makkelijk dat kruid dat u zoekt, of doet u wellicht inspiratie op met een kruid waar u nog niet eerder aan had gedacht. De kruiden die wij u leveren zijn helemaal vers en kunnen zo in uw tuin gezet worden om daar nog verder te groeien.

Kruiden in de tuin planten en bestellen

We hebben bij Het Groene Paradijs het ruimste assortiment kruiden voor in de tuin bij elkaar staan. Een zeer ruim assortiment aan heerlijke kruiden die het in elke tuin goed doen. Kruiden die gezond zijn en die door ons met grote zorg en liefde voor u zijn gekweekt. Als u bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat de kruiden snel naar u toe worden gestuurd. U heeft dan uw bestelling snel binnen en kunt deze direct gebruiken, of natuurlijk nog even in de tuin zetten. Het zijn kruiden die lang meegaan en waar u zodoende ook lange tijd van mag genieten!

Meer weten over kruiden in de tuin planten?

In u kruiden voor de tuin of planten wilt bestellen, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We beantwoorden graag uw vragen, maar staan ook klaar om u advies te geven over het planten van die heerlijke kruiden. We hebben bij Het Groene Paradijs allemaal groene vingers en zorgen er graag voor dat u ook optimaal kunt gaan genieten van de mooiste, lekkerste kruiden die er online te vinden zijn. Deze koopt u bij ons dan ook nog eens tegen de scherpste prijzen die er online te vinden zijn.