Online haag kopen

8 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
Fagus sylvatica 'Atropunicea'
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' Rode Beukenhaag 40-80cm
10 x Taxus Baccata - Taxushaag
actie
10 x Taxus Baccata - Taxushaag Bundel van 10 stuks Taxushaag 20-60cm
32.99 36.99
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurierkers
Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag
Pyracantha 'Red Column'
actie
Pyracantha 'Red Column' Vuurdoorn

Online een haag kopen

Bent u op zoek naar een webshop waar u de mooiste planten en hagen voor in de tuin in het assortiment terugvindt? Dan is uw zoektocht tot een einde gekomen. We hebben bij Het Groene Paradijs namelijk een ruim assortiment aan de mooiste planten voor u klaarstaan. Wilt u online een haag kopen? Kijk dan eens in het uitgebreide aanbod aan verschillende hagen dat bij ons klaarstaat. We hebben een groot aantal verschillende hagen, in alle soorten, kleuren en maten. Een haag is echt een aanwinst voor elke tuin. Indien u meer wilt weten over het planten van een mooie haag, of over een haag online bestellen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

De mooiste haag online bestellen

Zoals u wellicht wel weet is de haag in een groot aantal verschillende uitvoeringen terug te vinden. Het is een echte aanwinst voor elke tuin, waarvan u zeker kunt zijn dat deze het goed gaat doen. Een perfecte tuin om afscheidingen te maken in uw tuin, maar ook om voor wat meer privacy te zorgen. Een plant ook die niet heel veel zorg nodig heeft. Neem gewoon een kijkje in onze webshop om hier te bekijken welke haag u het meeste aanspreekt. Heeft u vragen over een van onze hagen, of wilt u een haag online bestellen en zoekt u hier advies bij, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Wilt u vandaag nog een haag online kopen?

Indien u vandaag nog een haag online wilt bestellen, neem dan om te beginnen ons assortiment eens op uw gemak door. Stop daarna de haag die u het meeste vindt in uw winkelwagentje en rondt de bestelling af. Wij zorgen er dan voor dat de planten zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. Het is daarbij ook mogelijk om een tijdstip te kiezen. Het Groene Paradijs heeft geen showroom. Het voordeel hiervan is dat wij u al onze planten aan kunnen bieden tegen een lagere prijs. Het is overigens wel mogelijk om onze planten bij ons op te komen halen indien u hier meteen al mee aan de slag wilt gaan.