Vaste planten border

124 producten

Sidalcea 'Elsie Heugh' - Prairiemalva
actie
Sidalcea 'Elsie Heugh' - Prairiemalva Prairiemalva of Griekse Malva
Niet op voorraad 4.99
Knautia macedonica - Beemdkroon
actie
Knautia macedonica - Beemdkroon Beemdkroon
Salvia nemorosa 'Schneehügel' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Schneehügel' - Salie Salie 'Schneehügel'
Lychnis arkwrightii 'Vesuvius' - Koekoeksbloem
actie
Lychnis arkwrightii 'Vesuvius' - Koekoeksbloem Koekoeksbloem of Prikneus of Brandene Liefde

Vaste planten voor de border kopen

Bent u op zoek naar vaste planten om in een border te gebruiken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het uitgebreide assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende vaste planten die een border kunnen opvrolijken. Neem hier dan ook eens een kijkje om te zien wat voor planten wij allemaal voor u in de aanbieding hebben. Wilt u meer weten over een bepaalde plant? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

De mooiste vaste planten in een border gebruiken

Vaste planten voor een border zijn planten die er voor zorgen dat uw border er mooi uitziet. Veel van deze vaste planten zijn daarnaast ook nog eens wintervast, waardoor u er het hele jaar van kunt genieten. Een border is een mooie toevoeging aan uw tuin, waarmee u ervoor zorgt dat de tuin wordt onderverdeeld in verschillende stukken. Doordat u vaste planten voor de border gebruikt is alles geheel natuurlijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben? We hebben ook op onze website uitgebreide informatie klaarstaan over alle planten die wij in het assortiment hebben.

Wilt u eenvoudig en veilig vaste planten voor de border kopen?

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres als u een veilige bestelling wilt maken van planten voor uw border. We hebben in ons assortiment de planten die u bij een border kunt gebruiken overzichtelijk bij elkaar gezet. Zo weet u zeker dat u de juiste planten in huis haalt. Als u uw bestelling heeft afgerond, dan zorgen wij ervoor dat uw planten zo snel mogelijk uw kant opkomen. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om de planten op te komen halen. U kunt er echter wel op rekenen dat, als u de planten bestelt, wij ervoor zorgen dat deze helemaal veilig en in perfecte staat bij u worden afgeleverd.