Vlambloem

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een vlambloem voor in uw tuin

De naam van de plant zegt het eigenlijk al: vlambloem. Het is een soort plant waarbij u er op kunt rekenen dat deze de aandacht gaat trekken in uw tuin! De vlambloem ofwel Phlox is in meerdere verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Al deze uitvoeringen hebben prachtige kleuren, die uw tuin een geheel nieuw aanzicht geven. Bij Het Groene Paradijs hebben we deze prachtige bloem volop in het assortiment staan. We raden u dan ook aan om eens op uw gemak te komen kijken wat voor vlambloemen wij allemaal in onze webshop verkopen.

Wilt u een vlambloem kopen bij Het Groene Paradijs?

U bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. U vindt hier de mooiste tuinplanten, sierheesters en siergrassen bij elkaar. We hebben een echte passie voor deze producten en helpen u graag om de mooiste gewassen in uw tuin neer te kunnen zetten. Wij hebben onze website dusdanig ingericht dat een vlambloem bestellen bij ons heel eenvoudig is. U vindt snel de vlambloem die u het mooiste vindt, waarna u er op kunt rekenen dat deze heel snel voor u wordt opgestuurd. Elk product dat wij naar u toesturen komt direct bij onze kweker vandaan. Zodoende is de plant helemaal vers en klaar voor uw tuin!

Eenvoudig een vlambloem bestellen

Het is belangrijk om rustig de tijd te nemen als u nieuwe planten voor in uw tuin gaat bestellen. Welke kleuren passen het beste bij wat hier al staat? En wilt u een plant die veel onderhoud nodig heeft of niet? De vlambloem is een plant die snel tevreden is. Met wat water en een beetje snoeien op zijn tijd houdt u deze prachtige plant lange tijd gelukkig in uw tuin. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.