Gipskruid

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gipskruid is ideaal in uw wilde tuin

Gipskruid mag dan bekend plantje zijn en familie van de anjer, de plant staat wel op de Nederlandse Rode lijst van planten. De natuurlijke populatie is namelijk erg afgenomen. Van nature groeit gipskruid langs uiterwaarden en drooggevallen gedeeltes van plassen. Maar u kunt ook gipskruid aanschaffen voor uw tuin. U heeft dan een leuk plantje die maximaal 20 centimeter hoog wordt en het goed zal doen in borders en als bodembedekker. Afhankelijk van het soort gipskruid, bloeit de plant van juni tot soms wel in oktober. De bloemetjes kunnen wit, maar ook roze van kleur zijn. Het blad is groen van kleur en tevens is gipskruid winterhard.

Gipskruid kopen bij voor vele mogelijkheden

Bij Het Groene Paradijs kunt u gemakkelijk online uw gipskruid kopen. Wij verkopen gipskruid per tien of per 50 stuks. Zo kunt u gemakkelijk u borders, plantenbakken of tuin volmaken met leuke en gemakkelijk te onderhouden plantjes. Met gipskruid heeft u dus veel mogelijkheden. Het plantje wordt vaak toegevoegd aan bijvoorbeeld boeketten met bloemen. Wanneer u gipskruid in de tuin heeft staan, hoeft u geen gipskruid bij uw bloemen te nemen, die haalt u gewoon uit eigen tuin. Uw plantenbakken met bloemen krijgen net iets meer als u hiertussen gipskruid plaatst. Geniet daarom ook van dit veelzijdige plantje en laat uw gipskruid snel door ons bij u thuisbezorgen.

Gipskruid kopen bij Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs heet niet voor niets zo. In onze webshop komt u tal van planten en bloemen tegen, waardoor u zich echt in een groen paradijs waant. Steeds meer producten worden online verkocht en wij hebben inmiddels bewezen dat dit ook met bloemen en planten kan. Wij verpakken onze planten in sterke dozen en vullen deze op, zodat de planten niet verschuiven en zo blijft de kwaliteit van uw bestelling gewaarborgd. Uiteraard mag u bij ons ook een snelle levering verwachten, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe plantjes.