Wintergroene Siergrassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wintergroene siergrassen in de donkerste maanden

De donkere maanden breken aan en er is nog maar weinig te zien in uw tuin, wintergroene siergrassen kunnen hier verandering in brengen. De meeste planten hebben zich al teruggetrokken onder de grond terwijl de grassen even betrouwbaar als ze zijn gewoon terugkomen en er nog steeds aantrekkelijk uit zien. Door hun natuurlijke uitstraling worden ze in Nederland steeds populairder. Daarnaast zijn ze geschikt als bodembedekkers waardoor het onderhoud beperkt wordt.

De verzorging van wintergroene siergrassen

Wintergroene siergrassen kunt u het beste in maart, wanneer de vorst geleidelijk aan is verdwenen, verplaatsen of herplanten. Daarna hebben de grassen wel wat extra water nodig. De aanplanting kan plaatsvinden vanaf het voorjaar tot aan de late herfst in oktober. Behalve als het vriest dan kunnen deze niet worden aangeplant. De krachtigste wintergroene grassoorten overleven zelf temperaturen van min twintig tot min drieëntwintig graden. Op onze website kunt u wintergroene siergrassen aanvinken, zo heeft u de garantie dat de planten ook echt in de winter groen zijn. Ook wordt het u makkelijker gemaakt en hoeft u niet overal te zoeken. De wintergroene siergrassen kunt u kopen in diverse varianten. De wintergroene siergrassen kunt u online bestellen.

Zonder schade overleven

Als het goed is overleven de planten zonder schade. Onder de grond worden nieuwe bladeren gevormd en bovengronds sterven ze af. Zo komen ze dus prima de winter door. Is er toch iets beschadigd? Dan kunt u een klein stukje van het gras afknippen. Het mooiste is als u het siergras plaatst in grote groepen. Het komt hierdoor beter tot zijn recht en functioneert goed in een luchtige grond. Wij bieden u een groeigarantie waarbij we beloven dat de tuinplanten mooi gaan groeien. Mocht een siergras toch kapot gaan, dan krijgt u van ons als vanzelfsprekend een nieuwe.