Kruipend Zenegroen

9 producten

Ajuga reptans 'Braunherz' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Braunherz' - Zenegroen Zenegroen 'Braunherz'
Ajuga pyramidalis 'Metallica Crispa' - Zenegroen
actie
Ajuga pyramidalis 'Metallica Crispa' - Zenegroen Zenegroen
Ajuga reptans 'Catlin's Giant' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Catlin's Giant' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Rosea' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Rosea' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Black Scallop' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Black Scallop' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Burgundy Glow' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Burgundy Glow' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans - Zenegroen
actie
Ajuga reptans - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans Atropurpurea - Zenegroen
actie
Ajuga reptans Atropurpurea - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Alba' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Alba' - Zenegroen Kruipend Zenegroen Alba

Kruipend zenegroen voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie bodembedekker voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u namelijk de mooiste bodembedekkers die er te vinden zijn. Planten in vele verschillende soorten en maten die sterk zijn en het hele jaar door hun pracht en praal laten zien. Neem bijvoorbeeld het Kruipend Zenegroen. Misschien een aparte naam, maar dit is een prachtig plantje dat in geen enkele tuin misstaat. Deze bodembedekker kan over het algemeen 40 centimeter hoog worden, maar blijft ook vaak lager dan dat.

Kruipend Zenegroen kopen

Op het gebied van bodembedekkers is Kruipend Zenegroen ofwel Ajuga reptans wel een van de meest populaire soorten. Deze plant is grappig genoeg helemaal niet groen, maar eerder een mooie tint blauw. De bladeren van deze plant zijn uiteraard wel mooi groen, wat ze ook het hele jaar door blijven. Het is een plant waar u op zich weinig omkijken naar heeft, alhoewel we u wel aanraden om toch ook vooral af en toe eens goed te snoeien. Zo houdt u het Kruipend Zenegroen mooi en vitaal. Kruipend Zenegroen bestellen doet u heel eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. We raden u dan ook aan om eens bij ons te kijken als u deze plant aan uw tuin toe wilt voegen.

Eenvoudig Kruipend Zenegroen bestellen

Bij Het Groene Paradijs leveren we onze planten altijd direct bij de kweker vandaan. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de plant helemaal vers is en dat deze direct in uw tuin gezet kan worden. De plant wordt door ons geleverd met groeigarantie. Neemt u ook eens een kijkje in ons assortiment als u niet alleen maar Kruipend Zenegroen wilt kopen, maar ook nog andere vaste planten die wij verkopen.