Haagconifeer

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een winterharde haagconifeer bestelt u eenvoudig bij het Groene Paradijs

Met een haagconifeer kunt u binnen een korte tijd een grote of kleine groene tuinafscheiding in uw tuin creëren. Bij het Groene Paradijs bestelt u bijvoorbeeld online de Thuja Occidentalis Brabant, een pallet van 25 haagconiferen die voldoende zijn voor een haag van tien strekkende meter.

De haagconifeer Thuja Occidentalis Brabant

De Thuja Occidentalis Brabant is een conifeer die zeer geschikt is voor het realiseren van een haag. U plant de conifeer in een geul van 40 bij 40 centimeter in verse tuinaarde en geeft deze direct water. Waak er echter voor dat u de conifeer niet te veel water geeft, omdat dit wortelrot kan veroorzaken. Om een mooie dichte haag te creëren, dient u de Thuja Occidentalis Brabant te knippen. Zonder regelmatige knipbeurt zal de conifeer namelijk alleen in de hoogte groeien en een kegelvorm aannemen. In juni en september kunt u de conifeer snoeien.

Een haag creëren met de Thuja Occidentalis Brabant

De Thuja Occidentalis is geschikt voor kleine en grote hagen. Om een haag aan te planten heeft u per strekkende meter 2,5 conifeer nodig. Wij verkopen de Thuja Occidentalis Brabant in pallets van 25 stuks, zodat u voldoende coniferen heeft voor een haag van 10 meter. Deze conifeer is winterhard en blijft ook in ‘s winters groen van kleur. Met een groeitempo van 25 centimeter per jaar is een periodieke snoeibeurt noodzakelijk om de haag dicht en mooi van vorm te houden.

Haagconiferen kopen bij het Groene Paradijs

Uw nieuwe haagconifeer koopt u eenvoudig online bij het Groene Paradijs. De haagplanten die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en komen rechtstreeks van de kweker. U kunt er dus zeker van zijn dat onze beplanting vers is en zorgvuldig is behandeld. Wij durven u dan ook de garantie te geven dat uw conifeer goed zal groeien in uw tuin. Wij versturen uw coniferen naar uw huisadres of een ander adres dat u tijdens het bestelproces opgeeft. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons bedrijf in Gilze. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.