Fruitbomen

1 product

Prunus avium 'Regina' - Kersenboom
actie
Prunus avium 'Regina' - Kersenboom Kersenboom
14.99 17.49

Mooie fruitbomen voor in uw tuin

Heeft u een grote tuin? Dan heeft u hier ruimte om één of meerdere bomen te planten. Fruitbomen zijn erg populair. Met een fruitboom in de tuin heeft u altijd een mooie boom en bovendien tijdens een bepaalde periode heerlijk vers fruit uit eigen tuin. Denk bijvoorbeeld aan appelbomen en perenbomen. Maar misschien bent u een liefhebber van kersen en wilt u een kersenboom in de tuin of een pruimenboom? Ook de walnotenboom valt onder de fruitbomen. Met fruitbomen in de tuin profiteert u van heerlijk fruit en creëert u op natuurlijke wijze schaduw in de tuin. Maar wat als uw tuin niet zo groot is of u heeft een dakterras of balkon? Dan zijn er de zogenaamde laagstam fruitbomen. Dit zijn speciaal gekweekte kleine fruitbomen op stam, die u gemakkelijk in een pot op uw terras plaatst.

Verzorging en het planten van fruitbomen

Bij het aanplanten en verzorgen van fruitbomen, moet u op enkele punten letten. Bekijk goed de standplaats waar u de boom plant. Niet alleen voor de boom zelf, ook voor u. Immers, als een klein fruitboompje uitgroeit tot een volwassen fruitboom, dan is verplaatsen niet meer mogelijk. De meeste fruitbomen houden van een zonnige plek. U kunt uw wilde kers, pruimenboom of appelboom gerust in de volle zon zetten of eventueel halfschaduw. Enkel de wilde mispel is een fruitboom die u niet in de zon moet zetten. Deze boom houdt van schaduw. Hoewel fruitbomen redelijk onderhoudsvrij zijn, zijn fruitbomen snoeien een logisch onderdeel van de verzorging. Hoe en in welke periode u een fruitboom moet snoeien, is per boom verschillend. Bij Het Groene Paradijs kunnen wij u per fruitboom vertellen wanneer de beste snoeitijd is en hoeveel u moet snoeien.

Fruitbomen online bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u fruitbomen kopen? Dan kunt u hiervoor online terecht in de webshop van Het Groene Paradijs. In onze eigen fruitbomen kwekerij kweken wij diverse soorten fruitbomen die u netjes geleverd krijgt in een pot in een een niet al te hoge afmeting. U kunt dan zelf uw fruitboom in de tuin planten. Met de afgegeven groeigarantie loopt u geen risico en weet u zeker dat u een hoge kwaliteit fruitboom in de tuin heeft. Wanneer u nog vragen heeft over de verzorging van fruitbomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.