Struiken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel online de mooiste struiken

Struiken worden ook wel heesters genoemd. Het is een plant die direct boven de grond al vertakt in diverse takken, waaraan bladeren groeien. Dit in tegenstelling tot een boom, waarvan eerst een stam uit de grond groeit, voordat deze begint te vertakken. Soms is een struik voorzien van een korte stam en er kunnen ook meerdere vertakkingen uit de grond groeien. Er zijn talloze verschillende soorten struiken. Er zijn struiken die erg hoog kunnen worden, maar ook laag bij de grond groeiende struiken. Daarnaast zijn er soorten waarvan lastig een onderscheid valt te maken tussen een boom en een struik. Wilt u ook struiken in uw tuin? Dan kunt u ze gemakkelijk online bestellen.

Struiken kopen voor uw tuin

Struiken zijn zeer veelzijdig en goed te gebruiken om uw tuin van groen of zo nodig van kleur te voorzien. Grofweg heeft u de keuze uit twee verschillende soorten struiken, namelijk de groenblijvende struiken en bladverliezende struiken. In het laatste geval houdt dit in dat de struiken in de winter hun blad laten vallen. Wilt u ook in de winter genieten van een groene tuin? Dan kunt u beter struiken kopen waarvan het blad ´s winters niet zal afvallen. Het grote voordeel van struiken, is dat u ze niet jaarlijks hoeft te vervangen, zoals met sommige planten en bloemen wel het geval is. Heeft u eenmaal een struik in de tuin aangeplant, dan heeft u hier jarenlang plezier aan.

Struiken bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u struiken bestellen, dan is Het Groene Paradijs een goede keuze om de struiken te vinden die u wenst. Wij zijn dé online specialist als het gaat om struiken, planten en bloemen. Doordat wij online winkel zijn, kunnen wij veel kosten besparen en hierdoor onze producten goedkoper aanbieden. In onze webshop kunt u heel gemakkelijk ons assortiment doorzoeken en de gewenste struiken of planten in het winkelwagentje leggen voor bestelling. Heeft u nog geen idee welke struiken het beste voor uw tuin zijn of heeft u over bepaalde vragen nog vragen? U mag altijd contact met ons opnemen, zodat wij u van professioneel advies kunnen voorzien.