Ilex meserveae

3 producten

40 x Ilex meserveae Blue Prince - Blauwe Hulst 60-100cm
actie
40 x Ilex meserveae Blue Prince - Blauwe Hulst 60-100cm 40 stuks Blauwe Hulst Haagplant met Kluit
659.99 689.99
Ilex meserveae 'Little Rascal' - Blauwe Hulst
actie
Ilex meserveae 'Little Rascal' - Blauwe Hulst Blauwe Hulst 'Little Rascal'
9.99 10.99
Ilex meserveae Blue Princess - Blauwe Hulst
actie
Ilex meserveae Blue Princess - Blauwe Hulst Blauwe Hulst Blue Princess
11.11 12.99

De Ilex Meservea bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie aanvulling voor uw tuin? Een hulst bijvoorbeeld, die er het hele jaar door prachtig uitziet? U vindt deze bij Het Groene Paradijs. In onze webshop hebben we een groot aantal verschillende planten in de aanbieding. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen tussen al het moois dat wij hier voor u klaar hebben staan. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Ilex meserveae, ook wel bekend onder de naam Blauwe Hulst. Een prachtige hulst die een aanwinst is voor elke tuin. Deze hulst bestelt u heel eenvoudig in onze overzichtelijke webshop.

Een Ilex meserveae kopen

Als u van plan bent om een Ilex meserveae te bestellen, dan zit u bij ons goed. We hebben een groot aantal verschillende soorten hulst voor u klaarstaan, daar hoort de Ilex meserveae uiteraard ook bij. Het is een prachtige hulst die in uw tuin zeker niet zal misstaan. We hebben elders in onze webshop uitgebreide informatie over deze planten voor u klaarstaan, waaronder ook over de verzorging van deze planten. We vertellen u daarbij ook hoe u de Ilex meserveae het beste kunt verzorgen. Een Ilex meserveae kopen bij ons is daarbij heel eenvoudig en veilig. We hopen u dan ook snel als klant te mogen begroeten.

Veilig een Ilex meserveae bestellen

Bij Het Groene Paradijs hebben we een passie voor alles wat groeit en bloeit. We willen er graag voor zorgen dat u optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u de Ilex meserveae zo snel mogelijk in huis heeft en kunt gaan planten. Wilt u hier van tevoren meer over weten, of zoekt u persoonlijk advies over hoe en waar u deze hulst het beste in de grond kunt doen? Neemt u dan vandaag nog contact op met ons. We helpen u dan verder om beste uit uw tuin te halen!