Vetmuur

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een vetmuur kopen bij Het Groene Paradijs

Als u de naam vetmuur hoort, dan denkt u misschien niet in eerste instantie aan een mooie plant voor in uw tuin. Toch is de vetmuur een plantengeslacht, dat ook wel bekend is onder de Latijnse naam Sagina. Deze plant is onderdeel van de anjerfamilie en is een echte aanwinst voor elke tuin. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van onze webshop, als u meer wilt weten over de verschillende soorten vetmuur plant die wij voor u klaar hebben staan. Een vetmuur kopen doet u daarna heel eenvoudig bij ons, altijd tegen de scherpste prijzen die hiervoor online te vinden zijn.

Een vetmuur voor in uw tuin

De vetmuur plant is een plant die er mooi uitziet en dat ook lang blijft doen als u deze heeft geplant in uw tuin. Van deze plant zijn er over de hele wereld wel 32 verschillende soorten te vinden. De mooiste variaties hiervan vindt u in onze webshop. Het is een kleine plant, die beschikbaar is in zowel een eenjarige als een vaste versie. Neem gewoon even een kijkje bij de verschillende soorten vetmuur om te zien welke u het liefste in uw tuin neer zou willen zetten. De plant heeft haar naam aangezien de plantjes tegen elkaar aan zitten en zo een soort van muur scheppen.

Een vetmuur kopen in onze webshop

Als u de vetmuur wel ziet zitten voor in uw tuin, dan raden wij u aan om deze gewoon in uw winkelwagentje te stoppen. Wij zorgen er dan voor dat de plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U heeft hierbij de keuze voor de levertijd van de plant. Wij komen hem dan brengen op een moment dat u zeker weet dat u thuis bent om deze in ontvangst te nemen. Aangezien wij louter een webshop hebben en geen showroom, kunnen wij de kosten lager houden. Dit rekenen we dan weer door in de prijzen die we voor onze planten vragen.