Carex

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Carex kopen bij Het Groene Paradijs

De Carex is ook wel bekend onder de naam Zegge. We hebben bij Het Groene Paradijs meerdere uitvoeringen van deze Zegge in het assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld de Carex Morowii (Japanse Zegge) aanschaffen, maar we hebben ook de Carex Panicea (Blauwe Zegge) en Carex Buchanii (Rode Zegge) in het assortiment. Dit zijn planten die een kenmerkend uiterlijk hebben en die een echte aanwinst zijn voor iedere tuin. De Carex is dan ook een zeer populair soort siergras die een bijdrage levert aan het mooie uiterlijk van elke tuin. De Carex kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs.

Een Carex bestellen

U bent op zoek naar een mooie soort gras voor in uw tuin? Een soort gras waarbij u er op kunt rekenen dat deze mooi past bij de andere onderdelen van uw tuin? Dan is de Carex echt een goede keuze. Dit is een soort gras die overal bij past en die ook zeer sterk is. Het is een grassoort die het hele jaar door zichzelf van zijn mooiste kant laat zien. Carex bestellen is heel eenvoudig in onze webshop. Als u bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Wilt u een mooie Carex kopen?

Als u op zoek bent naar een webshop waar de Carex volop te krijgen is, dan hoeft u alleen maar even bij ons in het assortiment te komen kijken. We leveren alle planten, struiken en grassen die wij verkopen direct bij de kweker vandaan. U krijgt zodoende gezonde, verse planten die u zo in uw tuin neer kunt zetten. We geven u bij alles wat wij verkopen groeigarantie. Wilt u hier meer over weten, of heeft u vragen over een bepaalde plant? Neem dan gewoon even contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen voor advies over de planten die u graag in uw tuin neer wilt zetten.