Achillea millefolium 'Lilac Beauty' - Duizendblad

Op voorraad

Duizendblad

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Achillea millefolium 'Lilac Beauty' - Duizendblad

Achillea millefolium 'Lilac Beauty' is een vaste plant die behoort tot de composietenfamilie. Beter bekend onder de naam Duizendblad. De plant heeft een gemiddelde hoogte van ongeveer 60 cm. De bloeiperiode is van juni tot en met september en de bloeikleur is lilaroze, de kleur vervaagt/verbleekt na enige tijd. De bloemen zullen wel de hele zomer vernieuwen en ze kunnen ook gebruikt worden als snijbloem en daarna eventueel gedroogd worden voor in een droogboeket. Het blad van de Achillea millefolium 'Lilac Beauty' is fijn gesneden en groen van kleur. 

 

De standplaats voor de Duizendblad dient zonnig te zijn, halfschaduw verdraagt te plant ook maar de bloei zal dan minder rijkelijk zijn. De grond dient goed waterdoorlatend en  voedselrijk te zijn. De Achillea millefolium 'Lilac Beauty' is goed winterhard, tot -29 graden Celcius, en half wintergroen. Elk jaar sterft de plant af, en loopt in het voorjaar weer opnieuw uit. U kunt in het voorjaar, na de vorstperiode, het dode loof wegknippen om de plant er weer mooi uit te laten zien en gezond te houden.

Wilt u Achillea millefolium 'Lilac Beauty' - Duizendblad kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Duizendblad bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Achillea millefolium 'Lilac Beauty' - Duizendblad

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 60cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus, September
Bloeikleur Lila
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 8
Snoeiadvies In het voorjaar het dode blad wegnemen
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99