Anthemis 'Sauce Holandaise' - Kamille

Op voorraad

Kamille

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Anthemis 'Sauce Holandaise' - Kamille

Anthemis 'Sauce Holandaise' ofwel Kamille Sauce Holandaise houdt van een zonnige locatie. De botanische naam is Anthemis tinctoria 'Sauce Hollandaise'. Tijdens de bloeiperiode, die duurt van juli tot september, kunt u de delicate geelwitte bloemen bewonderen, die vanwege hun vorm een beetje doen denken aan madeliefjes. De bloemen voor de matgroene en filigraan ogende bladeren zien er erg aantrekkelijk uit.

 

De Anthemis tinctoria 'Sauce Hollandaise' is harmonieus te combineren met andere zonbeluste tuinplanten. In zonnige bloembedden in de tuin mengt de plant zich heerlijk en verrukt de hele zomer lang met zijn bloemhoofdjes. Ze kunnen ook worden geplant in combinatie met andere soorten vaste planten. Met zijn madeliefachtige bloemen past Kamille Sauce Holandaise goed in weelderige en decoratieve tuinbloemboeketten in landhuisstijl.

 

Wilt u Anthemis 'Sauce Holandaise' ofwel Kamille kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Kamille bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Anthemis 'Sauce Holandaise' - Kamille

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 50cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Geel, Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 4
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99