Bellenplant

6 producten

Fuchsia magellanica 'Mrs Popple' - Bellenplant
actie
Fuchsia magellanica 'Mrs Popple' - Bellenplant Bellenplant 'Mrs Popple'
3.33 3.99
Bekijk product
Fuchsia magellanica gracilis - Bellenplant
actie
Fuchsia magellanica gracilis - Bellenplant Bellenplant
3.33 3.99
Bekijk product
Fuchsia 'Lady Thumb' - Bellenplant
actie
Fuchsia 'Lady Thumb' - Bellenplant Bellenplant
3.33 3.99
Bekijk product
Fuchsia magellanica 'Riccartonii' - Bellenplant
actie
Fuchsia magellanica 'Riccartonii' - Bellenplant Bellenplant 'Riccartonii'
3.33 3.99
Bekijk product
Fuchsia 'Tom Thumb' - Bellenplant
actie
Fuchsia 'Tom Thumb' - Bellenplant Bellenplant
3.33 3.99
Bekijk product
Fuchsia 'Madame Cornelissen' - Bellenplant
actie
Fuchsia 'Madame Cornelissen' - Bellenplant Bellenplant
3.33 3.99
Bekijk product

Een opvallende Bellenplant in uw tuin

De Bellenplant staat ook wel bekend als de Fuchsia. Het meest opvallend aan de Bellenplant is de bloeiwijze van de bloemen. De bloemen zijn klokvormig en hangend. Afhankelijk van de soort, is de kleur van de bloemen meestal roze tot paars. De bloeitijd is van juni tot oktober, waarbij de plant zeer uitbundig kan groeien. Een Bellenplant is tijdens de bloeiperiode daarom een opvallende verschijning in de tuin. Dit is ook de reden dat veel mensen de Bellenplant gebruiken als decoratie voor bij het terras. Tevens is de plant zeer geschikt om als kuipplant in een plantenbak uw vensters op te fleuren.

read-more-splitter

Waar op letten bij een Bellenplant kopen?

Het voordeel als u de Bellenplant in een plantenbak zet, is dat u de plant in de winter binnen kunt zetten. In de regel is de Bellenplant maar matig winterhard en blijft ook niet wintergroen. De plant houdt wel van een zonnige plek of een plek half in de schaduw. De soort ´Madame Cornelissen´ is een prachtige Bellenplant met witte bloemen en rode kelkbladen. Dit is overigens ook een eetbare plant. Dit geldt voor zowel de bladeren als de bloemen. De bloemen kunnen gebruikt worden voor het opsieren van bijvoorbeeld een salade. Met deze Bellenplant kopen, kunt u dus meer dan alleen van de bloemenpracht genieten.

Een Bellenplant bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u uw terras opsieren met een Bellenplant? Maak het u dan gemakkelijk en bestel uw Bellenplant online bij Het Groene Paradijs. Bij ons kunt u een Bellenplant bestellen die aan uw wensen voldoet, doordat wij verschillende soorten in ons assortiment hebben. Van iedere soort leest u een uitgebreide beschrijving over de eigenschappen en hoe u de plant moet onderhouden. Ook als u verder nog vragen heeft over de Bellenplant of over onze service, neemt u dan gerust contact met ons op.