Blauwe Verbena

3 producten

Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard

Kies voor een bijzondere blauwe Verbena

Kiest u voor een Verbena in de tuin? Dan heeft u een opvallende verschijning. De plant met lange stengels en bloemen die als aren aan de stengels groeien, zullen een border mooi opfleuren. U kunt hiermee zelfs hoogtes creëren, afhankelijk van het type Verbena. Er zijn vele cultivars van de Verbena verkrijgbaar, waardoor u ook keuze hebt uit verschillende kleuren bloemen die tijdens de bloeitijd tevoorschijn komen. Betreffende de kleur, komt u veelal een roze, paarse of violet Verbena tegen. Wilt u een keer een andere kleur? Dan is de blauwe Verbena misschien het overwegen waard?

Krijgt u blauwe bloemen door een blauwe Verbena te kopen?

Hoewel de naam van deze cultivar wel blauwe Verbena is, is het niet zo dat de bloemen dan ook blauw zijn. De officiële kleur van de bloemen van de blauwe Verbena, is lilablauw. De kleur zit tussen lila en blauw in, maar hierdoor kunt u wel een blauwe Verbena kopen. Afhankelijk van hoe de lichtinval is, zult u zeker genieten van blauwe bloemen tijdens de bloeiperiode. De bloeiperiode is in de zomer vanaf juni t/m augustus. De plant wordt maximaal ongeveer 120 centimeter hoog en verlangt vooral een zonnige en warme plek. Zet de blauwe Verbena daarom nooit in de schaduw.

Een blauwe Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u eens een andere kleur bloem in uw tuin? Dan kunt u een blauwe Verbena bestellen. De kleuren van de bloem neigen sterk naar de kleur blauw en dit geeft iedere tuin waar de plant staat een bijzondere uitstraling. Een blauwe Verbena bestellen kan eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Ook planten en struiken koopt u bij ons tegenwoordig online. Wij zorgen hierbij altijd voor een zeer stevige verpakking, zodat u de blauwe Verbena onbeschadigd ontvangt. Daarnaast hebben wij een deskundig team van medewerkers, die u uitstekende adviezen geven. Heeft u dus vragen over het onderhoud of over specifieke eigenschappen van een plant? Neem dan gerust contact met ons op.